Manor underwear Akcije

Uz svaku kupovinu poklon u Manor online prodavnici

Uz svaku kupovinu poklon u Manor online prodavnici

Pravo je vreme da obraduješ sebe, jer te očekuje uz svaku kupovinu poklon u Manor underwear online prodavnici, a za porudžbine preko 12000 dinara i majica na poklon. Akcija traje do 31. decembra 2021.

POKLON UZ SVAKU KUPOVINU

Manor underwear Giftcard

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici očekuje te Manor poklon kartica sa -20% popusta za sledeću kupovinu u online prodavnici bez obzira na broj artikala i iznos porudžbine.

Manor Gift card možeš iskoristiti do 30. juna 2022. godine.

POKLON UZ KUPOVINU PREKO 2000 DINARA

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici preko 2000 dinara očekuje te Manor poklon kartica sa -20% popusta za sledeću kupovinu u online prodavnici i Manor maska za spavanje. Maska je izrađena od pamučnog i mekanog materijala sa logotipom Manora.

POKLON UZ KUPOVINU PREKO 3500 DINARA

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici preko 3500 dinara očekuje te poklon kartica sa -20%popusta za sledeću kupovinu, Manor maska za spavanje i BESPLATNA DOSTAVA u Srbiji na tvoju kućnu ili poslovnu adresu.

POKLON UZ KUPOVINU PREKO 12000 DINARA

Manor-underwear-majica-na-poklon

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici preko 12000 dinara očekuje te Manor poklon kartica sa -20% popusta za sledeću kupovinu u online prodavnici. Zatim, Manor maska za spavanje, BESPLATNA DOSTAVA u Srbiji i Focus On ili Stripes majica na poklon.

TVOJ MANOR STIL

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.