Manor underwear Korporativni poklon bokserice

Korporativni (promotivni) pokloni imaju važnu ulogu u Vašem biznisu. Ulaganje u njih nije trošak već dobra investicija, što pokazuju i brojna istraživanja. Takođe, važno je da pokloni dođu u pravo vreme.

Naime, kada su klijenti i kupci u pitanju, istraživanja pokazuju da se više od 85% ljudi odluči na poslovanje sa kompanijom nakon što je od nje dobilo promotivni poklon. Neretko, to znači napuštanje starih saradnika.

Sa druge strane, darivanjem svojih zaposlenih utičete na njihovu povećanu produktivnost i zalaganje, a samim tim i na krajnji rezultat rada i poslovanja.

Prema statističkim podacima, oko 42% poslodavaca daruje radnike samo za godišnjicu firme ili novogodišnju proslavu, što stručnjaci smatraju greškom.

Promotivni pokloni za zaposlene nisu namenjeni samo za određeni datum u godini. Oni moraju biti prisutni uvek, jer studije pokazuju da neočekivani poklon povećava produktivnost za čak 70%.

Manor underwear korporativni pokloni

Prema rasprostranjenom mišljenju, hemijske olovke, brendirani rokovnici i šolje su najpopularniji promotivni pokloni. Zato, neka Vaši pokloni za saradnike, klijente ili buduće kupce budu drugačiji!

Manor underwear za Vama važne ljude priprema idealan poklon: logo (ili drugo garfičko rešenje) Vaše firme na eksluzivnom GiftBox pakovanju zajedno sa udobnim i elegantnim muškim boksericama, slipom ili majicom i to sve po Vašem dezenu, izboru i želji.

Iznenadite zaposlene, poslovne partnere ili saradnike, s povodom ili bez njega, a u cilju boljih poslovnih rezultata kroz brigu o svakom pojedincu.

O svim detaljima kontaktirajte nas na office@manor.rs ili na 060 62 66 700

Manor underwear korporativni prijatelji

Venetian Fashion Kompromis dizajn Byteout Software Radio Boom 93