Korišćenjem bilo kog dela portala www.manor.rs (u daljem tekstu Sajt), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Tekstilna radionica Manor underwear Moše Pijade 34 Požarevac, Radoslav Momirović PR (u daljem tekstu Manor underwear) posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Sajta koristite na vlastitu odgovornost i Manor underwear se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Manor underwear polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Sajta smatra se kršenjem autorskih prava Sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (Manor underwear, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Manor underwear na Sajtu objavljuje linkove u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Manor underwear se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila Sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom, Manor underwear, njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom Sajtu ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog Sajta, sajtova na koje vode linkovi sa ovog Sajta ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete.

Manor underwear nije odgovoran za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem ličnih komentara. Manor underwear zadržava pravo da ukloni poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, neprimernim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim. Manor underwear se ne smatra odgovornim niti je u obavezi da prati komentare korisnika i samim tim ne snosi nikakve posledice za sadržaj bilo kog saopštenja, bez obzira da li proizilazi ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.

Sve akcije, ankete, programi lojalnosti i slične promocije koje budu bile dostupne preko ovog Sajta biće podložne određenim pravilima koja su odvojena od ovih Uslova korišćenja. Učešćem u njima Vi ćete biti podložni tim pravilima, koja se mogu razlikovati od odredbi i uslova koji su ovde izneti.

Manor underwear zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave. Provera i ažuriranje stanja zaliha se vrši više puta u toku nedelje.

Trudimo se da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora ili prikaza na mobilnom uredjaju, ne možemo garantovati potpunu jednakost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici (potrošači) vide na ekranu svog monitora ili mobilnog uređaja. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.

Manor underwear ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do greške prilikom postavljanja cene na Sajtu.

Manor underwear zadržava pravo da na Sajtu bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.