MANOR UNDERWEAR

BOKSERICE

Funkcionalne i komforne Manor underwear bokserice garantuju izuzetno mekani osećaj tokom celog dana.

ELEGANCIJA

Vodeći se idejom da nepostoji veće zadovoljstvo od toga kada žena vidi muškarca u zavodljivom donjem vešu, napravili smo modele koji prate tvoj oblik tela i čini ga jednostavno neodoljivim. Osim zadovoljnog partnera imaćeš i lično zadovoljstvo sopstvenim izgledom u Manor underwear modelima (bokserice i slip) vrhunskog dizajna i kvaliteta.

ZDRAVLJE

Manor underwear bokserice su napravljene od pamuka koji doprinosi poboljšanju tvojih navika ispod struka. Za razliku od veštačkih materijala pamuk na dodir daje prijatniji osećaj, doprinosi da koža “diše”, ima veću moć upijanja, neuporedivo manje zagađuje okolinu i preporučen je za izradu donjeg veša od strane većine urologa.

UŠTEDA VREMENA

Mi znamo koliko je tvoje vreme dragoceno! Zašto bi trošio vreme na čekanje u redu, gužve u radnjama i neljubazne prodavce, ako svoj par omiljenog donjeg veša možeš poručiti iz topline doma, na poslu dok ispijaš prvu jutarnju kafu, u prevozu dok slušaš omiljenu pesmu… Dostupni smo na čitavoj planeti zahvaljujući brzoj i pouzdanoj isporuci najvećih kuriskih službi.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Prikaži filtere

Crveno plave muške bokserice

799.00RSD

Crvene muške bokserice

749.00RSD

Tropak – Muške bokserice u ekskluzivnom pakovanju

1,999.00RSD

Plave muške bokserice

739.00RSD

Crno crvene muške bokserice

674.00RSD

Crne muške bokserice

629.00RSD

Bele muške bokserice

599.00RSD

Belo teget muške bokserice

674.00RSD