Manor underwear Blog

Šorts i majice za trening – Nova Manor kolekcija MOVE THE BOUNDARIES

Šorts i majice za trening Manor Naslovna

Ovog proleća Manor underwear ti predstavlja šorts i majice za trening od laganih Dry Fit tkanina u okviru prve atletik kolekcije “Move the boundaries”.

Od sada Manor komfort i sloboda pokreta su dostupani i u garderobi za trening, u okviru Atletik kolekcije “Move the boundaries” koja obuhvata crni šorts za trening, crnu i belu trank majicu za trening od Dry Fit tkanine, kao i crnu pamučnu majicu bez rukava sa printom od pliša.

Manor šorts i majice su dizajnirane da ti obezbede maksimalnu udobnost prilikom svake fizičke aktivnosti.

Bez obzira da li se bavio košarkom, tenisom, fudbalom, fitnessom, gimnastikom, bodybuildingom, cross trainingom ili kardio treningom Manor atletik kolekcija obezbediće ti slobodu pokreta kako bi ostvario maksimalne rezultate.

Šorts i majice za trening od Dry Fit tkanine
sa otvorima za protok vazduha i štampom od pliša

Trank majice iz nove kolekcije su izrađene od Dry Fit tkanina u bazičnoj crnoj i beloj boji. Dry Fit tkanina je lagana, prijatna na dodir, brzosušeća i laka za održavanje (ne gužva se prilikom pranja).

Majice na bokovima sadrže dekorativnu Manor traku i mrežasti materijal koji omogućava protok vazduha, što će umanjiti znojenje prilikom fizičke aktivnosti i održavaćete svežim i suvim.

Dry-fit-Crna-majica-za-trening-01
Dry-fit-Bela-majica-za-trening-02

Šorts za trening iz “Move the boundaries” kolekcije je takođe izrađen od Dry Fit tkanine. Na bokovima sadrži dekorativnu Manor atletik traku i džepove, ali i Manor etikete na prednjem i zadnjem delu. Pamučni lastiš na šortcu pristaje svakom obliku struka i prekriven je brzosušećom Dry Fit tkaninom.

Dry-fit-Crni-šorts-za-trening-01

Majica za treninga bez rukava izrađena je od visokokvalitetnog jednobojnog pamuka sa dodatkom elastina koji garantuje udobnost i slobodu prilikom nošenja. Na leđima se nalazi print “Move the Boundaries” izrađen od mekanog pliša. Na leđnom delu okvratnika se nalazi Manor etiketa na kojoj majica može se zakačiti na čiviluk svlačionice.

Crna-majica-za-trening-01

Budi spreman za svaku sportsku i fizičku aktivnost u Manor atletik “Move the boundaries” kolekciji.

Celokupnu kolekciju možeš pogledati OVDE.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.