Manor underwear svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Politici privatnosti.

Manor underwear se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Politikom Privatnosti opisanom ispod:

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.manor.rs je kontrolisana od strane Tekstilne radionice Manor underwear Moše Pijade 34 Požarevac, Radoslav Momirović PR (u daljem tekstu Manor underwear) registrovane u Srbiji, sa sedištem u Požarevcu, Moše Pijade 34.

Koje informacije sakupljamo kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa www.manor.rs sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama (na primer ime i prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. koje ste stranice posećivali i sl..

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane Manor underwear-a:

  • Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbenica kod nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.
  • Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo “cookies” * kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web browser pristupa www.manor.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike i Facebook pixela koji mere i sakuplju informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.
  • E-mail komunikacija: Pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na Newsletter iz vašeg email-a kako bi Manor online shop i email Newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem email-a na kontakt.

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za: proveru i isporuku narudžbenica, pružanje podrške kupcu, administracija nagradnih igara, vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na www.manor.rs ili kreiranja narudžbenice saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Vaša bezbednost je garantovana jer Manor underwear koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

Pored ovlašćenih zaposlenih u Manor underwear-u Vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Manor  Politiku Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate nagore navedenu adresu, ili putem telefona 0606266700 ili email-om office@maor.rs  i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na Vaš zahtev.

Ukoliko smatrate da ova politika ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.

*-Kolačić (cookie) je mala tekstualna datoteka koja se prilikom posete memoriše na vaš računar ili mobilni uređaj i povlači iz njega prilikom narednih poseta. Manor koristi kolačiće radi poboljšanja i pojednostavljivanja vaših poseta. Kolačiće ne koristimo za čuvanje ličnih podataka ili za obelodanjivanje podataka trećim stranama. Ovu tehnologiju ne koristimo da bismo imali pristup Vašim ličnim podacima koji se mogu otkriti. To je alat koji koristimo za prikupljanje zajedničkih statističkih podataka o korišćenju Manor web stranice. Kolačiće možete lako da izbrišete sa računara ili mobilnog uređaja koristeći svoj pregledač. Možete da izaberete da onemogućite kolačiće ili da dobijete obaveštenje svaki put kada u vaš računar ili mobilni uređaj bude poslat novi kolačić. Imajte u vidu da, ako odlučite da onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti da koristite sve funkcije. Kolačiće treće strane koristimo za prikupljanje statističkih podataka u zbirnom obliku u analitičkim alatkama kao što su Google Analytics.