Manor underwear Blog

SHARE LOVE: Idealan poklon za Dan zaljubljenih

Poklon za Dan zaljubljenih Manor underwear

Uoči najromantičnijeg dana u godini, Manor underwear ti predstavlja poseban poklon za Dan zaljubljenih – SHARE LOVE kolekciju.

Nova kolekcija je više od odevnih komada. To je izraz ljubavi, inspirisana poklonima i posebno prilagođena Danu zaljubljenih.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih: Simbol ljubavi na tvojoj omiljenoj majici

Ove zime odaberi crnu majicu iz nove kolekcije koja nosi upečatljiv SHARE LOVE logo. Majica nije samo odevni komad, to je poklon koji izražava tvoju ljubav prema tebi dragoj osobi. Kombinuj je sa crnim casual šortsom i dobićeš savršen spoj elegancije i udobnosti.

Majica i šorts su napravljeni od mekanih i udobnih materijala, pružajući ti nezaboravan osećaj udobnosti tokom celog dana. Šorts se ističe lastišem prilagodljivim pojasu, prekrivenim izuzetno mekanim materijalom.

Crna muška majica logo Share the Love 02

SHARE LOVE MAJICA

SHOP NOW

Crni muški šorts 01

CASUAL CRNI ŠORTS

SHOP NOW

Veličine za svakog modernog muškarca

Razumemo da je svaki muškarac jedinstven, stoga naša SHARE LOVE kolekcija dolazi u različitim veličinama, od M do XXXL. Bez obzira na tvoje preferencije, pronaći ćeš savršeno odgovarajući model koji ističe tvoj stil.

Brza i sigurna dostava – Danas za sutra

Naruči sada i iskusi brzu i sigurnu dostavu direktno do tvojih vrata. Tvoj Manor underwear komplet će stići spremno da unese osveženje u tvoj stil života već koliko sutra.

Bliži se Dan Zaljubljenih, i SHARE LOVE kolekcija je savršen način da iskažeš svoju ljubav. Oduševi svog partnera ili obraduj sebe izuzetnim poklonom koji ističe tvoj jedinstveni stil.

Osećaj ljubav i udobnost sa Manor underwear-om. SHARE LOVE!

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.