MANOR UNDERWEAR

MAJICE

Majice kratkih i dugih rukava zadovoljiće i najzahtevnije muškarce. Kontrasni elementi pamuk-elastina daju poseban akcenat izgledu Manor underwear majica.

 

ELEGANCIJA

Vodeći se idejom da nepostoji veće zadovoljstvo od toga kada žena vidi muškarca u zavodljivom donjem vešu, napravili smo modele koji prate tvoj oblik tela i čini ga jednostavno neodoljivim. Osim zadovoljnog partnera imaćeš i lično zadovoljstvo sopstvenim izgledom u Manor underwear modelima (donji veš, pidžame i majice) vrhunskog dizajna i kvaliteta.

ZDRAVLJE

Manor underwear majice su napravljene od pamuka koji doprinosi poboljšanju tvojih navika iznad struka. Za razliku od veštačkih materijala pamuk na dodir daje prijatniji osećaj, doprinosi da koža “diše”, ima veću moć upijanja, neuporedivo manje zagađuje okolinu i preporučen je za izradu donjeg veša od strane većine urologa.

UŠTEDA VREMENA

Mi znamo koliko je tvoje vreme dragoceno! Zašto bi trošio vreme na čekanje u redu, gužve u radnjama i neljubazne prodavce, ako svoj par omiljenog donjeg veša možeš poručiti iz topline doma, na poslu dok ispijaš prvu jutarnju kafu, u prevozu dok slušaš omiljenu pesmu… Dostupni smo na čitavoj planeti zahvaljujući brzoj i pouzdanoj isporuci najvećih kuriskih službi.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Prikaži filtere

Crna muška majica sa printom

1,399.00RSD

Bela muška majica sa printom

1,119.00RSD

Plava muška majica sa prugama

1,359.00RSD

Plavo belo siva muška majica

1,119.00RSD

Siva muška majica

909.00RSD

Crveno bela muška majica

959.00RSD

Casual muška majica sa dezenom

1,019.00RSD

Stripes tamno plava muška majica

959.00RSD

Stripes crna casual muška majica

959.00RSD