Manor underwear Blog

Viva magenta bokserice i slip: Odvažna i maksimalno udobna nova Manor kolekcija

Manor underwear Nova kolekcija Viva magenta Naslovna 1

Maksimalno udobne, lagane i mekane Viva magenta bokserice i slip, majica i šorts od najfinijih prirodnih materijala su dostupni online!

Neustrašiva, hrabra i privlačna, šta je zapravo Viva magenta?

Pantone organzacija koja se bavi istraživanjem trendova u dizajnu već skoro 20 godina, objavljuje boju koja će obeležiti godinu. Prema njihovim procenama, u 2023. to je boja Viva Magenta.

Možemo je opisati poput kombinacije ljubičasto-ružičasto-crvene ili kao mešavinu jarkoroze i ljubičaste, što daje boji jedinstvenu dubinu i težinu.

Prema Pantone-u, ova boja označava volju za životom i raskošnom energijom, te podstiče kreativnost, eksperimentisanje i samoizražavanje bez ograničenja.

Nakon pandemije, nesvakidašnja Viva magenta predstavlja sigurnost, samopouzdanje i povezanost u svetu koji pokušava da stane na noge, kažu iz Pantone-a. Ona simbolizuje solidarnost i podršku, hrabrost, odvažnost i spremnost na promene, kao i potrebu za empatijom i razumevanjem što je sve važnije u vremenu pred nama.

Snaga prirode – Viva magenta bokserice i slip

Snaga prirode Viva magneta

S obzirom da je Viva magenta, kako kažu iz Pantone “ukorenjena u prirodi, potiče iz crvene porodice i izražava novi signal snage”, u Manor underwear smo se odlučili da za jesenju sezonu odaberemo upravo navedenu boju za novu kolekciju.

Hrabra i neustrašiva, pulsirajuća boja koja promoviše radost i optimizam, u kombinaciji sa Pure White bojom doprineće da se osećaš odvažno, samopouzdano, moćno i atrtktivno u svakom trenutku.

Kolekcija obuhvata bokserice, muški slip, majicu i šorts u istoj nijasni i kombinaciji.

Materijali i Manor lastiš

Manor underwear lastiš

Svi modeli iz nove kolekcije su izrađeni od pamuka što ih čini mekanim, udobnim, prijatnim i nežnim prema tvojoj koži u intimnoj regiji. Sa malim dodatkom elastina doprineće većoj udobnosti i prilagodljivosti obliku tela.

Viva magneta bokserice i slip sadrže lastiš sa Manor logotipom izrađenim u Srbiji širine 40mm. Lastiš je ravan, mekan i maksimalno elastičan kako bi pratio svaki tvoj pokret i dao ti savršen osećaj na koži struka.

Proces krojenja

Manor underwear krojenje proizvoda

Svaki krojni deo iz nove kolekcije je savršeno postavljen i isečen kako bi ti pružio maksimalno zadovoljstvo prilikom nošenja. Posebnu notu tvom izgledu ispod pojasa daju savršeno uklopljeni beli dekorativni detalji.

Pritom, svi modeli donjeg veša sadrže i dvoslojni središnji intimni deo i centralne šavove za bolju potporu prilikom celodnevnog nošenja.

Proces šivenja

Manor underwear proces šivenja donjeg veša

Kontrola kvaliteta celog proizvodnog procesa je veoma važan posao koji ne dozvoljava da Manor underwear izneveri tvoja očekivanja. Ovo uključuje i kontrolu procesa šivenja koji smo ovoga puta poverili domaćoj firmi koja izrađuje donji veš velikim domaćim i stranim brendovima.

Manor #cottonmade modeli

Manor underwear Viva magneta bokserice

Svi modeli iz nove kolekcije su u većinskom procentu napravljeni od pamuka koji, za razliku od veštačkih materijala (poput poliestera i poliamida):
– na dodir daje prijatniji osećaj
– doprinosi da koža “diše”
– ima veću moć upijanja (neprocenjivo za muškarce koji se prekomerno znoje)
– neuporedivo manje zagađuje okolinu, s obzirom na to da se razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku.

Isporuka proizvoda

Sve porudžbine u Manor underwear online shop-u se isporučuju brzo i sigurno kurirskom službom Post express (danas za sutra, uključujući i subotu). Ukoliko nisi u mogućnosti da porudžbinu preuzmeš od kurira, čekaće te u najbližoj Pošti narednih 5 dana. Ako porudžbinu u Manor underwear online shop-u platiš direktnom uplatom na račun ili karticama, svoju porudžbinu možeš preusmertiti na najbliži paketomat.

Detalje isporuke možeš pogledati OVDE.

Manor Blog nova kolekcija

Budi spreman na promene, odaberi Viva magentu i osećaj se odvažno, hrabro, privlačno, samopoudano, moćno, atraktivno i sigurno u svakom trenutku.

Poruči danas i već sutra uživaj u maksimalnoj udobnosti ispod pojasa.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.