Manor underwear muške pamučne bokserice

Manor underwear je domaći brend muškog donjeg veša izrađenog od prirodnih i mekanih materijala, maksimalne rastegljivosti.

Od 2023. godine u ponudi Manora su i modeli za trening od laganih Dry fit materijala.

Manor underwear modeli bokserica i slipa, modernog izgleda, doprineće da izgledaš elegntno i zavodljivo u najintimnijim trenucima.

Svi modeli su u većinskom procentu napravljeni od pamuka koji, za razliku od veštačkih materijala (poput poliestera i poliamida)

na dodir daje prijatniji osećaj

doprinosi da koža “diše” prilikom dnevnih i noćnih fizičkih aktivnosti

ima veću moć upijanja (neprocenjivo za muškarce koji se prekomerno znoje)

a pritom neuporedivo manje zagađuje okolinu s obzirom na to da se razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku.

Manor underwear donji veš sadrži i mekani rastegljivi žakardni lastiš, proizveden u Srbiji, koji se prilagođava tvom struku i prati svaki tvoj korak.

Zaboravi na proizvode u kojima se osećaš nelagodno

Doživi potpuno novi osećaj udobnosti donjeg veša domaće proizvodnje, koji karakteriše vrhunski proces izrade i doprinosi poboljšanju kvaliteta zdravlja i navika ispod struka.

Upravo iz tog razloga primenjujemo tzv #EasyLabelRemove tehnologiju izrade na većini modela, koja omogućava lako odrstanjivanje etikete sa proizvoda i doprinosi većoj udobnosti bez sputavanja pokreta, bez žuljanja i grebanja prilikom nošenja (izuetno važna za senzitivne muškarce).

Mi smo tu za tebe!

Domaći brendovi odeće/donjeg veša veću pažnju posvećuju ženama i njihovim potrebama s obzirom na to da one češće obavljaju kupovinu, te neretko muškarce i izradu muške garderobe stavljaju u drugi plan. I to pod predpostavkom da muškarci ne vode previše računa o svom stajlingu ispod pojasa.

Upravo Manor underwear je tu da to promeni.

Maksimalnu pažnju posvećujemo detaljima kako bi smo dostigli vrhunski kavalitet svakog para bokserica, ali i majica, bermuda i pidžama.

Pored toga u Manor underwear Blogu možeš pronaći zanimljive i korisne tekstove o lakom održavanju odeće, unapređenju izgleda, a poseban deo smo posvetili očuvanju reproduktivnog zdravlja muškaraca.

Manor underwear beli muški slip Online kupovina

Zadovoljstvo, elegancija, zdravlje i ušteda vremena

Vodeći se idejom da nepostoji veće zadovoljstvo od toga kada žena vidi muškarca u zavodljivom donjem vešu, napravili smo modele koji prate tvoj oblik tela i čini ga jednostavno neodoljivim.

Osim zadovoljnog partnera imaćeš i lično zadovoljstvo sopstvenim izgledom.

Takođe ćeš doprineti poboljšanju kvaliteta svog reproduktivnog zdravlja, s obzirom na to da je pamuk preporučen za izradu donjeg veša od strane većine urologa.

Mi znamo koliko je tvoje vreme dragoceno!

Zašto bi trošio vreme na čekanje u redu, gužve u radnjama i neljubazne prodavce, ako svoj par omiljenog donjeg veša možeš poručiti iz topline doma, na poslu dok ispijaš prvu jutarnju kafu, u prevozu dok slušaš omiljenu pesmu ili bilo gde… Dostupni smo na čitavoj planeti zahvaljujući brzoj i pouzdanoj isporuci najvećih kuriskih službi Post express i DHL.

Za sve nedoumice, pitanja i informacije stojimo ti naraspolaganju putem društvenih mreža ili telefona na broj  060MANOR00 odnosno 0606266700

Manor underwear crna majica Zdravlje

Vraćamo vrednost odeći

Umesto da jurimo za novim kolekcijama svake sezone, nastojimo da kreirane modele dovedemo do savršenstva i da ih ponudimo kao proizvod koji će zahvaljujući kvalitetu, udobnosti, dugovečnosti i optimalnoj ceni pružiti maksimalno zadovoljstvo izbranim sa svih aspekata.

Budi podrška

Kako Manor underwear modeli daju maksimalnu podršku muškarcima ispod struka, tako i mi kao lokalno preduzeće postupamo društveno odgovorno, dosledno poštujući obaveze prema državi i našim radnicima i dajemo podršku celokupnom razvoju društva.

Kupovinom domaćih proizvoda celokupna zajednica ima dobrobit, jer samo na taj način možemo obezbediti nove parkove, nova igrališta, vrtiće, škole…

Uštedi vreme, naruči online i uživajveć sutra u vrhunskom kvalitetu i slobodi pokreta koje zaslužuješ!

Manor underwear muški donji veš online kupovina