Manor underwear Blog

Kako odabrati kvalitetan donji veš?

Manor underwear Blog - Kako odabrati kvalitetan veš?

Pitate se po kojim kriterijumima je najbolje odabrati kvalitetan donji veš? Koji su to materijali koji će prijati tvojoj koži?

Bilo da birate bokserice, slip ili klasične 100% pamučne modele morate znati o čemu je potrebno voditi računa kada je u pitanju kupovina kvalitetnog veša.

Provereni proizvođači – najvažnija stavka kod odabira

Provereno dobri proizvođači, poput Manor underwear-a, koji već godinama uspešno posluju i koji imaju u ponudi muški donji veš, majice i pidžame, pokazali su se kao idealno rešenje. Naravno, ukoliko tražite vrhunski kvalitet.

Tržište je prezasićeno raznim proizvođačima koji izrađuju najrazličitije modele veša i jako teško je odabrati koji je najbolji za sve ono što tražiš.

Najvažnija stvar pri odabiru dobrog donjeg veša jeste da je izrađen od najkvalitetnijih materijala i da pruža maksimalnu udobnost.

Zato su Manor underwear proizvodi izrađeni u Srbiji od najfinijih materijala domaće proizvodnje i testirani u akreditovanoj laboratoriji.

Odabir dobrog proizvođača od koga ćeš kupovati donji veš je zlata vredan. Pre svega, jer je stekao ogromno poverenje kod svih svojih kupaca, a samim tim i dugoročne klijente koji će mu se često vraćati.

Kvalitetni materijali – od ključnog značaja za svakoga

S obzirom na to da je reč o delovima odeće koja pokriva intimne delove tela, od ključnog značaja je proveriti od kojih materijala je izrađen donji veš.

Da li su veštački ili prirodni materijali? Da li sadrže sintetiku koja iritira kožu? Da li je veš izrađen od 100% pamuka? Da li ima i neki određen procenat elastina u sebi koji je veoma važna komponenta za osećaj udobnosti?

Zapamti da je najbolji izbor svakako pamuk jer se u praksi pokazao kao najpogodniji i najprijatniji za kožu.

Kada biraš kvalitetan donji veš, obavezno obrati pažnju na sastav od koga je izrađen. Naročito ako imaš osetljivu kožu, koja je podložna iritacijama, bubuljicama, alergijama ili nekim drugim neželjenim reakcijama na razne materijale.

Upravo iz tog razloga, svi naši modeli su izrađeni od prirodnog i mekanog materijala koji u sirovinskom sastavu sadrži 97% pamuka.

Ne zaboravi da kvalitetne materijale najviše koriste provereni proizvođači veša gde ćeš sigurno pronaći sve ono što ti je neophodno, bez bojazni da ćeš pogrešiti u odabiru.

Manor underwear Svršen osećaj udobnosti

Udobnost na prvom mestu – komfor nema cenu

Odlični i kvalitetni materijali će doprineti da se osećaš udobno i prijatno, a komfor je svakako nešto što nema cenu. Zato je važno da biraš donji veš koji će ti savršeno odgovarati i koji ti neće irtirati pri svakom koraku.

Dobro vodi računa o veličini donjeg veša kako bi odabrao pravu veličinu koja je jasno definisana na našim proizvodima i u Tabeli veličina. Na taj način nećeš imati neudoban, tesan, preveliki ili preširok veš koji ti nikako neće prijati i dobro stajati.

Različiti modeli veša – za svaku posebnu priliku

Jedna veoma važna stavka kod odabira kvalitetnog veša jeste da biraš različite modele za različite prilike.

Za sport i trening biraj aktivni veš koji je pogodan za ovakve aktivnosti. Za elegantne prilike biraj donji veš koji se ne ocrtava ispod odeće, a za kućnu upotrebu tu su klasični modeli.

Ne zaboravite da je čistoća jako bitan faktor u održavanju veša koji će trajati duži vremenski period.

Vodi računa o načinu pranja i trudi se da uvek imaš čist donji veš koji će biti spreman za svaku posebnu priliku.

Odaberi kvalitetan donji veš po ličnom ukusu i osećaju

Ukoliko si se pobrinuo za dobrog proizvođača i kvalitetan materijal veša, najvažnije je da odabereš onaj model koji se tebi najviše dopada i koji tebi najviše prija.  

Adekvatan  veš je onaj koji se pokazao najbolje na tvojoj koži i koji je izuzetno udoban za nošenje.

Ostanimo u kontaktu. Zaprati Manor underwear i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.