Manor underwear Blog

Manor underwear kvalitet – pristupačan muškarcima

Postoje tri ključna faktora u proizvodu koji utiču na nivo komfora: kroj, šavovi i materijal od kojih je model napravljen.

U stvaranju našeg donjeg veša posvetili smo maksimalnu pažnju svakoj od ovih oblasti.

Manor proizvodi su izrađeni u Srbiji od najfinijih materijala, testirani u akreditovanoj labaratoriji, sadrže unikatni logo i dolaze upakovani u ekskluzivnu ambalažu kako bi zadržali svoj kvalitet i sigurno dostavljeni do potrošača.

Manor underwear muške boksericeManor donji veš je napravljen od materijala koji je mešavina pamuka i elastina. Pamuk je mekan, omogućava telu da diše, a glatka tekstura asocira na dodir svile, dok elastin omogućava da svaki model dugo zadrži početni kvalitet, ne isteže se i ne ogrubi vremenom*.To je savršen materijal za donji veš, koji će praktično prigrliti telo, dovoljno čvrsto da istakne konture i dovoljno gipko da ne sputava nijedan pokret, što su potvrdili i testovi modela na muškarcima.

Svi modeli Manor donjeg veša sadrže i žakard lastiž sa logom brenda koji je napraljen u Srbiji po svetkim stnadardima i daje posebnu definiciju vašem telu, dok istovremeno omogućava komforne i slobodne pokrete.

*prilikom održavanja proizvoda navedenog na deklaraciji