Manor underwear Blog

Održavanje odeće

Manor underwear Održavanje odeće

U Manor underwear-u verujemo da treba da investirate u svoj donji veš.
Odlučiti se za manje, ali bolje stvari je pola posla, a drugi deo je na nama.

Dajemo sve od sebe da stvorimo proizvode koji traju, ali je potrebno i adekvatno se brinuti o njima.

Maksimalni “životni vek” Manor underwear proizvoda postiže se održavanjem koje ne zahteva više vremena i truda. Zapravo će vam uštedeti vreme. Sve što treba je malo znanja i mi smo tu da vam pomognemo da ga savladate.

U ovom odeljku ćemo vam pokazati kako, pomoću nekoliko jednostavnih saveta i trikova, možete najbolje iskoristiti ulaganje i održavati čistom I odeću i našu planetu.

Manor underwear proizvodi su izrađeni od pamuka, koje je najkorišćenija prirodna tkanina u svetu. Na raspolaganju je mnogo vrsta pamučnih tkanina za različite namene. Da biste bili sigurni, kako da ih održavate, preporučujemo da se pre pranja obratite etiketi koja sadrži sve informacije koje su vam potrebne.

Pranje

Pamuk nema prirodna antibakterijska svojstva i svojstva otporna na miris, što znači da pamuk treba prati malo češće. Ipak, predlažemo mašinsko pranje na 40°C u kombinaciji sa dobrim deterdžentom. Tako ćete uštedeti energiju i izložiti pamučna vlakna manjem stresu, produžujući životni vek odeće.

Sušenje

Posle pranja a pre sušenja, svaki komad odeće protresite kako biste ga vratili u formu. Pamuk ima prirodno skupljanje, koje se uglavnom dešava u procesu sušenja. Da bi se to sprečilo, odeća treba da bude osušena na vazduhu i van sunca, ako je moguće. Mašine za sušenje veša su brza i sigurna opcija koja se koristi sve dok imate na umu temperaturu vazduha – preporučujemo 40°C.

Peglanje

Pamuk može biti manje ili više podložan stvaranju nabora. Za bolji izgled, preporučujemo peglanje na pari, jer će dodavanje malo vlage pre peglanja učiniti da vlakna budu glađa, a odeća brže i lakše ispeglana. Za predmete poput majica često nije potrebno peglanje ako ih lagano protresete kada izađu iz veš-mašine i okačite da se osuše. Ako je peglanje ipak potrebno, opet je nabolje da se obratite etiketi za negu odeće da biste znali koje je podešavanje temperature sigurno.

Potrebna vam je dodatna pomoć?
Pošaljite nam email na office@manor.rs

#SaveThePlanet