Manor underwear Blog

Back to nature kolekcija – donji veš od mekanih prirodnih i pamučnih materijala

Back to nature donji veš od mekanih i prirodnih materijala Manor underwear

Donji veš od mekanih i prirodnih materijala, nova Manor underwear Back to nature kolekcija je dostupna od danas u online prodavnici.

Gde god da se nalazite, ponesite prirodu sa sobom

Imamo jednu planetu za život i potrebno je da je čuvamo jer je ona dom svih nas.

Zato, ljubazni prema prirodi, koristeći isključivo najfinije pamučne materijale prirodnog porekla stvorili smo Back to nature kolekciju muškog donjeg veša.

Pamuk, koji je glavni predstavnik prirodnih materijala, drastično manje šteti životnoj okolini za razliku od poliestera, poliamida i drugih veštačkih materijala.

S obzirom na to da se pamuk razgrađuje u znazno kraćem vremenskom roku na taj način doprinosimo zaštiti životne okoline i očuvanju planete.

Back to nature kolekcija – donji veš od mekanih i prirodnih materijala

Prilikom izrade kolekcije koristili smo materijale koji su u većinskom procentu pamuk (96%) sa dodatkom elastina radi veće udobnosti ispod struka prilikom danonoćnih aktivnosti.

Modeli donjeg veša sadrže detalje i lastiš domaće proizvodnje širine 40mm i 35mm sa logotipom Manora koji će učiniti tvoj izgled još privlačnijim u najintimnijim trenucima, a donji veš još udobniji za nošenje.

Zahvaljujući naprednom tehnologijom izrade, pamučnom materijalu i žaradnom lastišu Manor underwear modeli su dugovečniji*, na dodir daju prijatniji osećaj, doprinose da koža „diše“ i imaju veću moć upijanja.

Ove sezoni odaberi prirodne materijale i udobnost koju zaslužuješ ispod struka u Manor underwear modelima koji će doprineti da se osećaš prijatnije i udobnije u svakoj situaciji tokom dana, ali i noći.

* – prilikom održavanja navedenom na deklaraciji proizvoda

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.

TVOJ MANOR STIL