Manor underwear Blog

Summer in the city – Nova kolekcija bokserica, bermuda i majica

Manor underwear Summer in the city belo plave bokserice

Summer in the city, nova kolekcija bokserica, bermuda i majica od pririodnih i udobnih materijala je dostupna online od danas u Manor underwear web prodavnici.

Sofiticirani stilovi svetlijih boja za opuštanje u sunčanim danima

Summer in th city Manor underwear kolekcija ove sezone donosi ti bezvremenske, klasične i sofiticirane modele donjeg veša, pidžama, bermuda i majica.

U kolekciji dominiraju modeli u pretežno plavoj, crvenoj i beloj boji, obogaćeni novom tehnologijom izrade i modernim detaljima.

Nova kolekcija bokserica, bermuda i majica: Elegancija i udobnost u svakoj prilici

Koristeći isključivo najfinije, pamučne i mekane materijale domaće proizvodnje učinili smo modele iz nove kolekcije izuzetno prijatnim za nošenje tokom dana i noći.

Modeli donjeg veša i pidžama od sada sadrže još prijatniji za nošenje lastiš domaće proizvodnje širine 40mm sa logotipom Manora koji će učiniti tvoj izgled još privlačnijim, a donji veš i pidžame još udobnije za nošenje.

Jednobojne i bermude sa prugicama iz nove kolekcije su idealne za popodnevno uživanje u sunčanim danima u gradskom kafeu ili u pririodi van grada ili na tebi omiljenoj lokaciji.

Bermude odlikuje sofiticiran prugasti dizajn letnjih boja i neprevaziđena Manor udobnost proizvoda. Izrađene su od materijala, lastiša i detalja koji su proizvedeni u Srbiji po najvišim standardima i kontrolama kvaliteta sirovina.

Sastavni deo kolekcije su i T-shirt majice prijatne za nošenje, koje su baš kao i ostali modeli iz kolekcije napravljene od mekanih, pamučnih, prirodnih materijala domaće proizvodnje uz detalje koji će učitniti tvoj izgled modernijim.

Zato se ovog leta odluči za sofiticirani i elegantni stil u Manor underwear modelima koji će doprineti da se osećaš prijatnije i udobnije u svakoj situaciji tokom dana, ali i noći.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.