MANOR UNDERWEAR

BERMUDE

Sofiticirani dizajn i savršena funkcionalnost tokom dnevnih aktivnosti i toplih noći savšeno opisuju Manor underwear Lounge bermude.

ELEGANCIJA

Vodeći se idejom da nepostoji veće zadovoljstvo od toga kada žena vidi muškarca u zavodljivom donjem vešu, napravili smo modele koji prate tvoj oblik tela i čini ga jednostavno neodoljivim. Osim zadovoljnog partnera imaćeš i lično zadovoljstvo sopstvenim izgledom u Manor underwear modelima (donji veš, majice i bermude) vrhunskog dizajna i kvaliteta.

ZDRAVLJE

Manor underwear bermude su napravljene od pamuka koji doprinosi poboljšanju tvojih navika ispod struka. Za razliku od veštačkih materijala pamuk na dodir daje prijatniji osećaj, doprinosi da koža “diše”, ima veću moć upijanja, neuporedivo manje zagađuje okolinu i preporučen je za izradu donjeg veša od strane većine urologa.

UŠTEDA VREMENA

Mi znamo koliko je tvoje vreme dragoceno! Zašto bi trošio vreme na čekanje u redu, gužve u radnjama i neljubazne prodavce, ako svoj par omiljenog donjeg veša možeš poručiti iz topline doma, na poslu dok ispijaš prvu jutarnju kafu, u prevozu dok slušaš omiljenu pesmu… Dostupni smo na čitavoj planeti zahvaljujući brzoj i pouzdanoj isporuci najvećih kuriskih službi.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Prikaži filtere

Crne muške bermude

1,499.00RSD

Plave muške bermude sa prugama

1,279.00RSD

Plave muške bermude

1,359.00RSD

Muške bermude sa dezenom

1,159.00RSD

Plave muške bermude sa dezenom

919.00RSD

Tamno plave muške bermude sa prugama

919.00RSD