Manor underwear Blog

Koje su prednosti internet kupovine domaćih proizvoda?

Manor underwear bokserice Prednosti internet kupovine domacih proizvoda

Internet kupovina ima svojih prednosti i mana, ali neosporno je da polako postaje neizostavni segment našeg života, menjajući pritom naše potrošačke navike iz korena. 

Nema te kategorije proizvoda koja danas nije dostupna online, od prehrambenih proizvoda do garderobe, kozmetike, nameštaja itd. A čim se sve nalazi na samo jedan klik od nas, mnogo se lakše odlučujemo da nešto poručimo i probamo, iako konkretan proizvod nismo videli uživo.

Inostrani brendovi su odavno uvideli prednost online platformi, međutim čini se da kod nas trenutno od njih najviše koristi imaju domaći brendovi. Posebno mali proizvođači (kao što je Manor underwear) koji još uvek nemaju masovnu proizvodnju i distribuiranje svojih proizvoda po trgovačkim lancima.

Stoga je akcija kupuj domaće posebno zaživela na internetu i dovela do toga da proizvodi kojima je zemlja porekla Srbija, dođu do potrošača u svim krajevima zemlje.

Manor underwear Logistika

Domaći proizvodi u online svetu

Šta god da proizvodite danas, vaš proizvod praktično ne postoji ukoliko nema svoju prezentaciju na internetu.

Posebno je važno što su to uvideli i domaći proizvođači i prihvatili nove oblike poslovanja koji im pomažu da prošire bazu svojih kupaca. Mnogi više ni ne razmišljaju o plasiranju svojih proizvoda na police trgovinskih objekata, jer je mnogo lakše voditi posao online.

Šta je to što privlači potrošače da poruče nešto što nisu ni videli ni probali? Preporuke dobrih proizvoda se brzo šire u online svetu, ali ono što prodaje jeste dobra prezentacija, originalnost, kvalitetne fotografije, iskren pristup i kvalitet.

Koje su to prednosti internet kupovine?

Kupovina iz fotelje ili internet kupovina postala je sastavni deo naših potrošačkih navika, pogotovo kada se radi o domaćim proizvodima. Više ne morate da vozite 2 sata do radnje da bi kupili nove zalihe omiljenog proizvoda, s obzirom da se dostava radi direktno na Vašu adresu.

Najznačajnije prednosti internet kupovine:

  • Kupujete bilo kada – online trgovine nemaju radno vreme, možete izvršiti porudžbinu u bilo koje doba dana ili noći. Manor underwear online shop je otvoren non-stop, a za sve nedoumice uvek nas možete kontaktirati putem e-maila, društvenih mreža ili broja 0606266700
  • Proizvodi udaljeni na klik od Vas – zaboravite na odlaske do drugog dela grada u potrazi za određenim artiklima. Kupovina u Manor underwear online shop-u je zasnovana na “7 klika do proizvoda”.
  • Dostava na adresu – nema nošenja i tegljenja kesa, roba stiže na Vašu adresu preko kurirskih službi. Dostavu putem City express-a, Post express-a, Post exporta i DHL-a radimo na teritoriji čitave planete, gde god da se nalazite.
  • Štedi vreme – nema čekanja u redovima ispred kase, gužvi, pomešanih cena, itd. Sve je vrlo pregledno, organizovano i lako dostupno.
  • Opstanak malih biznisa – mnogi mali proizvođači ne bi mogli da opstanu da nije online platformi zahvaljujući kojim svoje proizvode šalju širom zemlje.

Ima li online kupovina mana?

Online kupovina nam je približila sve, uključujući stvari koje su nam do sada bile daleko ili nismo ni znali da postoje. Kupiti nešto bez gledanja ili probanja, do skoro je zvučalo potpuno suludo. Ali, upravo ta želja da nešto isprobamo, navodi nas da potvrdimo porudžbinu.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili veličinom odabranom putem internet kupovine, postoji mogućnost zamene proizvoda. O detaljima zamene možete pročitati OVDE.

Autor: blog.kupujdomace.online