Manor kvalitet

Manor underwear muške bokserice

Šta Manor nudi svojim kupcima?

Postoje tri ključna faktora u proizvodu koji utiču na nivo komfora: kroj, šavovi i materijal od kojih je model napravljen.

U stvaranju našeg donjeg veša posvetili smo maksimalnu pažnju svakoj od ovih oblasti.

Manor proizvodi su izrađeni u Srbiji od najfinijih materijala, testirani u akreditovanoj labaratoriji, sadrže unikatni logo i dolaze upakovani u ekskluzivnuj ambalažu kako bi zadržali svoj kvalitet i sigurno dostavljeni do potrošača.

Manor donji veš je napravljen od materijala koji je mešavina pamuka i elastina. Pamuk je mekan, omogućava telu da diše, a glatka tekstura asocira na dodir svile, dok elastin omogućava da svaki model dugo zadrži početni kvalitet, ne isteže se i ne ogrubi vremenom*.

Ova svojstva potvrđena su testiranjem u akreditovanim laboratorijama.

Materijal od kojeg su napravljeni Manor proizvodi je prijatan na dodir, dobro upija, otporan je na skupljanje i postojanih je boja*. To je savršen materijal za donji veš, koji će praktično prigrliti telo, dovoljno čvrsto da istakne konture i dovoljno gipko da ne sputava nijedan pokret, što su potvrdili i testovi modela na muškarcima.

Manor proizvodi  ne zahtevaju pranje na najvišoj temperaturi (90°C)! Naprotiv, fina tkanina će biti apsolutno čista i duže će zadržati svoja svojstva ako se tretira savremenim sredstvima za pranje na nižim temperaturama (40°C).

Zašto da odaberete Manor donji veš?

Zato što Manor nudi sve što je porebno da bi ste kupovinom bili zadovoljni: kvalitet, udobnost, dobru cenu i dostupnost.

Cena je kriterijum od najvećeg značaja za većinu kupaca.

Kako za određenu sumu dobiti najbolje?

Kupovinom Manorovih proizvoda štedite na troškovima dostave od fabrike do maloprodajnih objekata, provizijama dilera i platama trgovaca, kao i svim režijskim troškovima koje zahteva sistem lanca prodaje.

Kupovinom Manorovih proizvoda on-line, plaćate direktno proizvođaču, od njega dobijate garanciju i njemu se obraćate sa posebnim zahtevima ili reklamacijama. On-line kupovnom štedite vreme jer naručujete iz udobnosti svog doma ili tokom pause na poslu, u javnom prevozu, dok čekate u redu za bioskop… Na svakom mestu gde je dostupan internet.

Ukoliko se ipak odlučite da svoj udobni par Manorovih proizvoda pogledate i nabavite u radnji, to možete učiniti na ovim adresama.

U slučaju da vam artikal ne odgovara, omogućujemo zamenu ili povrat uplaćenih sredstava u skladu sa pravilima Online kupovine.

Cena dostave je 240 dinara. Pravo na besplatnu dostavu imate ukoliko je iznos vaše porudžbine veći od 3500 dinara. Plaćanje je moguće izvršiti pouzećem, prilikom preuzimanja robe od kurirske službe. Isporuka je trenutno moguća samo za teritoriju Srbije.

Za detaljnije informacije o kupovini proizvoda, uslovima korišćenja i pravima kupca možete pogledati u donjem delu sajta.

Za dodatne informacije posetite MANOR ONLINE SHOP ili nas kontaktirajte na broj telefon 0606266700 po standardnoj ceni poziva za unutrašnji saobraćaj ili putem kontakt forme.

*prilikom održavanja proizvoda navedenog na deklaraciji