Manor underwear Akcije

Cyber sniženje: Podrži domaće, lokalne proizvođače i ostvari popust

Manor underwear Cyber sniženje

Podrži domaće, lokalne proizvođače i brendove i ostvari popust na online kupovinu do -40% u okviru akcije “Cyber sniženje“.

Žašto je važno da podržimo lokalne, domaće brendove i proizvođače?

Mali proizvođači, brendovi i preduzeća čine 99,8% ukupnog broja privrednih subjekata u Srbiji i zapošljavaju oko 2/3 od ukupnog broja zaposlenih.

Iza većine lokalnih malih biznisa stoje pojedinci, naši prijatelji, poznanici, komšije, sugrađanke i sugrađani koji će nam direktno objasniti sve što nas zanima u vezi njihovih proizvoda.

Iza globalnih korporacija stoje stejkholderi i upravi odbori koji se obraćaju preko agencija ili algoritma.

Ovako dobijamo potpuno drugačije poruke. U prvom slučaju veoma prisnu, u drugom slučaju često dobijemo generički odgovor na svako pitanje koje postavimo.

Manor underwear Pidžame naslovna

Kupovinom kod lokalnih proizvođača i brendova ulažemo novac u razvoj lokalne zajednice

Da li ćemo radije podržati naše ljude koji pasionirano i vredno rade, uprkos činjenici da često ne mogu da se takmiče sa reklamama globalnih brendova ili ćemo novac dati velikim stranim korporacijama koje posluju neetički/neekološki i svakodnevno nas ubeđuju da kupujemo njihovu masovno proizvedenu robu u Kini, Vijetnamu ili Indoneziji?

Kupovinom domaćih proizvoda celokupna zajednica ima dobrobit, jer samo na taj način možemo obezbediti nove parkove, nova igrališta, vrtiće, škole…

Manor underwear Cyber dani logo

Podrži domaće i ostvari popust u akciji “Cyber sniženje”

Kao jedan od lokalnih, domaćih brendova i malih proizvođača zelimo da obradujemo sve one koji žele pružiti podršku domaćoj proizvodnji naročito tokom pandemije Covid-19.

Upravi iz tog razloga pokrenuli smo online akciju “Cyber dani sniženja” u okviru koje te očekuje popust i do -40% u Manor underwear online prodavnici

I da podsetimo, svi Manor underwear proizvodi su izrađeni u Srbiji. Od prirodnih i mekanih materijala koji će doprineti poboljšanju kvaliteta tvojih zdravih navika ispod pojasa zahvaljujući pamuku i elastinu koji omogućava slobodu pokreta i maksimalnu udobnost proizvoda.

Akcija traje do 14. decembra 2020. i ne može se sabirati sa drugim popustima i promocijama. Akcija važi isključivo u Manor underwear online prodavnici.

Manor underwear Gift Box

EKSKLUZIVNO PAKOVANJE

Manor underwear Eksluzivno pakovanje

Želiš da obraduješ sebe ili dragu osobu, za rođendan ili neki drugi poseban datum?
Odaberi proizvode upakovane u ekskluzivni Manor underwear #GiftBox.

IZABERI SVOJ MODEL

NAJPRODAVANIJE
  • NAJPRODAVANIJE
  • SNIŽENO

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.

Izvor: f.fm podcast i Manor underwear