Manor underwear Blog

Bokserice za buduće tate

Manor underwear bokserice

Rezultati istraživanja američkih naučnika, objavljeni u časopisu “Ljudska reprodukcija”, ukazuju na to da, ako želite da se ostvarite kao otac, nije svejedno kakav donji veš nosite.

Dok preuske gaće ubijaju spermatozoide, njihova koncentracija kod muškaraca koji nose bokserice je znatno veća, a i pokretljiviji su. Zato izaberite Manor underwear bokserice modernog dezena koje su napravljene od pamučnog materijala proizvedenog u Srbiji koji omogućava komforne i slobodne pokrete.

U istraživanju je učestvovalo 656 muškaraca normalne telesne težine, starosti od 18 do 56 godina, čije su se partnerke lečile od neplodnosti. Rezultati su pokazali da je koncentracija spermatozoida, kod ispitanika čiji su prvi izbor bokserice, bila veća za 25 odsto od one u grupi muškaraca koji su nosili slip gaće.

Za to postoji i naučno objašnjenje – uske gaće pritiskaju testise i drže ih preblizu telu, što dovodi do smanjenja broja spermatozoida, a i testisi se više zagrevaju.

I uzorci krvi prikupljeni od 304 učesnika takođe su pokazali da muškarci koji nose bokserice imaju za 14 odsto niži nivo hormona FSH, koji stimuliše razvoj i funkciju semenih kanala, kao i rast testisa.

I ne zaboravite da Manor bokserice pružaju dobru potporu, šav na nogavicama omogućava prilagođavanje svim širinama, dok elastični pojas pristaje svakom obliku struka i daje posebnu definiciju vašem telu…sve ono što je potrebno da se ostvarite kao otac.

Izvor: Večernje novosti