Manor underwear Blog

Zašto je pamuk idealan materijal za donji veš?

Zašto je pamuk idealan materijal za donji veš?

Zašto je pamuk idealan materijal za donji veš? Za razliku od veštačkih materijala, poput poliestera i poliamida, pamuk na dodir daje prijatniji osećaj, doprinosi da koža “diše” prilikom dnevnih i noćnih fizičkih aktivnosti, ima veću moć upijanja (neprocenjivo za muškarce koji se prekomerno znoje), a pritom neuporedivo manje zagađuje okolinu s obzirom na to da se razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku.

Svi modeli su u većinskom procentu napravljeni od pamuka sa malim dodatkom elastina radi veće udobnosti i sadrže mekani rastegljivi žakardni lastiš, proizveden u Srbiji, koji se prilagođava tvom struku i prati svaki tvoj korak.

Doživi potpuno novi osećaj udobnosti donjeg veša domaće proizvodnje, koji karakteriše vrhunski process izrade i doprinosi poboljšanju kvaliteta zdravlja i navika ispod struka.

Upravo iz tog razloga primenjujemo tzv #EasyLabelRemove tehnologiju izrade na većini modela, koja omogućava lako odrstanjivanje etikete sa proizvoda i doprinosi većoj udobnosti bez sputavanja pokreta, bez žuljanja i grebanja prilikom nošenja (izuetno važna za senzitivne muškarce).

Zato odaberi Manor underwear donji veš od prirodnih i pamučnih materijala prirodnih, pamučnih i mekanih materijala i uživaj u maksimalnoj udobnosti koju zaslužuješ!

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.