Manor underwear Blog

Teget zeleni donji veš sa visokim procentom pamuka – Nova “Comfort zone” kolekcija

Manor underwear teget zeleni donji veš Naslovna

Nova Manor underwear “Comfort zone” kolekcija ove sezone donosi artikle od izuzetno mekanog i prijatnog na dodir materijala sa visokim procentom pamuka u teget boji i izrazito privlačnim detaljima u kivi zelenoj boji.

Udobnost i elegancija: Teget zeleni donji veš sa visokim procentom pamuka

Od suštinskog značaja je da se u Manor donjem vešu osećaš maksimalno udobno i estetski elegantno. Upravo iz tog razloga, nova “Comfort Zone” kolekcija donjeg veša, majica i pidžama izrađena je od prirodnog, udobnog i mekanog teget materijala, izuzetno prijatnog na dodir. Materijal sadrži visoki procenat pamuka (96%) sa malim dodatkom elastina kako bi se svaki komad prilagodio tvom obliku tela i omogućio ti maksimalnu slobodu pokreta.

Mali detalji dizajna čine veliku razliku i daju posebno istaknutu notu tvom izgledu ispod pojasa u svakoj prilici. Detalji u novoj kolekciji su pristuni u privlačnoj kivi zelenoj i klasičnoj beloj boji i daju posebnu notu tvom izgledu ispod pojasa.

Prilikom izrade donjeg veša koristili smo pamučni jednobojni lastiš širine 40mm. Lastiš je prekriven zelenim pamučnim, mekanim materijalom koji ti obezbeđuje maksimalnu udbonost u struku prilikom nošenja.

Sada već uveliko prepoznatljiva Manor underwear #EasylabelRemove tehnologija koja omogućava lako odrstranjivanje etikete sa proizvoda dostupna je i u novoj „Comfort zone“ kolekciji. Jednostavnim odrstranjivanjem etikete na unutrašnjem delu pojasa uživaćeš u udobnosti bez grebanja i žuljanja.

Odaberi Manor underwear teget zeleni donji veš sa visokim procentom pamuka iz nove „Comfort zone“ kolekcije i osećaj se prijatnije i udobnije i u najintimnijim trenucima.

Manor-underwear-teget-zelena-pidžama-PIDŽAME

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.