Manor underwear Blog

Sportski donji veš – Nova MOVE THE BOUNDARIES kolekcija

sportski donji veš Manor underwear Srbija

Upoznaj novu Manor underwear kolekciju i sportski donji veš od prirodnih materijala, idealnih performansi i karakteristika.

Bokserice i slip iz nove atletik “Move the boundaries” Manor underwear kolekcije su namenjene svima koji se rekretivno ili aktivno bave bilo kojom fizičkom aktivnošću.

Napravljene su od mekanog pamuka izuzetnog kvaliteta, sadrže malu količinu elastina, što omogućava adekvatno prianjanje uz telo, a mrežasti materijal na bokovima omogućava protok vazduha i dobro odvodi vlagu.

Manor-donji-veš

Sportski donji veš – karakteristike:

Klasičan kroj bokserica i slip poboljšanih performansi

Visokokvalitetni prirodni pamučni materijalSadrže elastin radi veće udobnosti

Mrežasti materijal na bokovima za protok vazduha

Pamučni lastiš prekriven mekanim pamučnim materijalom

Manor atletik etiketa na zadnjem delu bokserica

Dekorativna Manor traka na bokovima

Easy Label Remove tehnologija za lako odstranjivanje etikete sa proizvoda

Manor underwear sportski donji veš predstavlja obavezan komad u garderobi svakog koji pazi na svoj stil, čak i tamo gde nije vidljiv na prvi pogled.

Prirodni pamučni materijal od koga je donji veš izrađen je rastegljiv u četiri pravca i zahvaljujući malom procentu elastina obezbeđuje optimalno prianjanje i slobodu kretanja.

Na bokovima se nalazi Manor dekorativna traka i mrežasti materijal koji omogućava protok vazduha, što će umanjiti znojenje prilikom fizičke aktivnosti i održavaćete svežim i suvim. Na zadnjem delu modela nalazi se Manor atletik etiketa.

Novi sportski donji veš sadrži pamučni lastiš širine 50mm koji je prekriven mekanim pamučnim crnim materijalom. #EasylabelRemove tehnologija koja omogućava lako odrstranjivanje etikete sa proizvoda dostupna je i u ovoj kolekciji. Jednostavnim odrstranjivanjem etikete na unutrašnjem delu lastiša uživaćeš u udbobnosti bez grebanja i žuljanja.

Sportski donji veš je idealan za kombinovanjem sa modelima iz Manor atletik “Move the boundaries” kolekcije.

Manor sorts i majica za trening.jpg

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.