Manor underwear Blog

Royal freedom: Kolekcija donjeg veša izrazito plave boje mora, maksimalne udobnosti

Rojal plavi donji veš Manor underwear Naslovna

Rojal plavi donji veš od prirodnog pamučnog materijala sa malim dodatkom elastina, iz nove Royal freedom kolekcije, daje ti maksimalnu slobodu pokreta u intimnoj regiji u svakoj prilici.

Inspirisani letom i izrazito čitstom rojal plavom bojom mora nastala je „Royal freedom“ kolekcija donjeg veša.

Bokserice i slip iz kolekcije odlikuje dobro prepoznatljiva Manor underwear udobnost donjeg veša od prirodnih pamučnih materijala sa svega 4 odsto elastina.

Prirodni materijal sa elastinom rojal plave boje i tamno plavi žakardni lastiš sa logotipom Manora domaće proizvodnje daju maksimalnu rastegljivost donjem vešu i lako se prilagođava svim građama.

Royal plave muške bokserice 4

Prilikom izrade koristili smo tzv #EasyLabelRemove tehnologiju, koja omogućava lako odstranjivanje etikete sa proizvoda. Upravo iz tog razloga, rojal plavi donji veš iz nove kolekcije je veoma prijatan i udoban prilikom svakodnevnog nošenja, bez osećaja grebanja.

U Manor underwear-u svaki detaljan je bitan! Zato bokserice i slip iz nove kolekcije u levom delu sadrže crvenu etiketu sa belim znakom Manor-a.

Osećaj se prijatnije i udobnije u svakoj situaciji tokom dana i noći. Odaberi ovog leta prirodne materijale, eleganciju i udobnost koju zaslužuješ ispod pojasa u Manor underwear modelima.

Zašto bi trošio vreme na čekanje u redu, gužve u radnjama i neljubazne prodavce, ako svoj par omiljenog donjeg veša možeš poručiti iz fotelje svoga doma, na poslu dok ispijaš prvu jutarnju kafu, u prevozu dok slušaš omiljenu pesmu ili bilo gde… Manor underrwear proizvodi su dostupni na čitavoj planeti zahvaljujući brzoj i pouzdanoj isporuci najvećih kuriskih službi.

Royal freedom kolekcija donjeg veša
Royal plavi slip Manor underwear
Royal plave bokserice

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.