Manor underwear Akcije

POKLON uz svaku kupovinu BOKSERICA i SLIPA u Manor online shop-u

Poklon uz kupovinu 2024

Pravo je vreme da obraduješ sebe atraktivnim bojama i dobro prepoznatljivom udobnošću, jer te uz svaku kupovinu u Manor underwear online prodavnici očekuje poklon.

POKLON PRILIKOM SVAKE KUPOVINE

Uz svaku kupovinu u Manor online prodavnici očekujete Manor poklon kartica sa -20% popusta za narednu kupovinu bez obzira na broj artikala i iznos porudžbine.

ZA KUPOVINU PREKO 5.000 DINARA

Za kupovinu preko 5.000 dinara u Manor underwear online shop-u očekujete:

Manor poklon kartica sa -20% popusta za narednu kupovinu i pouzdana, brza i besplatna Post express dostava tvoje porudžbine na kućnu adresu.

ZA KUPOVINU PREKO 6.000 DINARA

Za kupovinu nove kolekcije preko 6.000 dinara u Manor underwear online shop-u očekujete:

Manor poklon kartica sa -20% popusta za narednu kupovinu i pouzdana, brza i besplatna Post express dostava tvoje porudžbine na kućnu adresu i izuzetno praktičan i moderan Manor privezak sa metalnim karabinjerom.

ZA KUPOVINU PREKO 12.000 DINARA

Za kupovinu nove kolekcije u Manor underwear online shop-u preko 12.000 dinara očekujete:

Manor poklon kartica sa -20% popusta za narednu kupovinu i pouzdana, brza i besplatna Post express dostava tvoje porudžbine na kućnu adresu, izuzetno praktičan i moderan Manor privezak sa metalnim karabinjerom i MAJICA ili ŠORTS po tvom izboru (zavisno od dostupnosti artikala).

Akcija traje do 30. juna 2024. godine.

Manor Gift card možeš iskoristiti do kraja 2024. godine.

Akcija važe samo za kupovinu artikala iz kategorije NOVO, i ne može se sabirati sa drugim akcijama, promocijama, sniženjima i popustima i važi samo za kupovinu u Manor underwear web prodavnici.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.