Manor underwear beli muški slip Proizvedeno u Srbiji

Manor – od ideje do udobnosti

U proces nastajanja tvojih omiljenih #manorunderwear bokserica uključen je tim koji je sve brojniji. Različitih zanimanja, oblasti rada i uglova posmatranja, ovi ljudi su usmereni na kreiranje tvog osećaja udobnosti i konfora.

Početna iskra nastaje kroz kreativnu viziju dizajnera. Nakon što model „stavi na papir“, dizajner bira materijal, dezen i boju modela, a zatim šalje skicu na prevodjenje u trodimenzionalni finalni proizvod.

Modelari svojim iskustvom dovode kreaciju do savršenstva u smislu udobnosti i funkcionalnosti, a potom krojači i šivači, sa maksimalnom preciznošću, izradjuju svaki model.

U međuvremenu, tim nabavke je zadužen da obezbedi najkvalitetniji materijal na tržištu Srbije, pre svega tkanine i lastiš koji najviše utiču na udobnost svakog Manor underwear proizvoda.


Kontrola kvaliteta materijala ali i celog proizvodnog procesa je veoma važan posao koji ne dozvoljava da Manor underwear izneveri tvoja očekivanja. Sa druge strane, očekavanja od Manora imaju oni koji su već poneli nešto iz asortimana ove mlade domaće firme. Ali, treba obavestiti i mnoge druge, koji će tek postati verni nosioci Manor underwear modela.

Manor underwear Održavanje odeće

Kako bi svaki model predstavili na što bolji način putem online prodavnice i društvenih mreža tu je opet čitava jedna ekipa: profesionalni model, fotograf, web dizajner, IT i marketing menadžer, koji svako na svoj način utiču na prezentovanje modela.

Manor underwear Logistika

Kada se odlučiš za kupovinu, tu je logistika, da narudžbina stigne u što kraćem roku, na pravu adresu, isporučena na pravi način. Ako ih ima, tu je i da reši eventualne nedomumice i reklamacije.


I na kraju najbitnija osoba u celokupnom procesu, onaj za koga se sve ovo radi: Ti! Ti koji uživaš u udobnosti i kvalitetu svakog našeg proizvoda koji smo uradili baš za TEBE.

Hvala svima Vama na uloženom trudu u doprinosu, jer činite da budemo još bolji.