Manor underwear Akcije

Manor underwear započinje letnju kampanju „Destinacija? Tvoje pantalone!“

Manor underwear Destinacija muške bokserice Naslovna

U sezoni godišnjih odmora domaći brend muškog donjeg veša Manor underwear pokreće kampanju pod nazivom „Destinacija? Tvoje pantalone!“ kako bi skrenuo pažnju na važnost udobnosti tokom, često iscrpljujućeg putovanja na odmor.

Za odmor, važno je odabrati donji veš koji će biti udoban tokom celog putovanja ili neočekivanih odlaganja leta.

Zato odaberi #manorunderwear pamučne bokserice u kojima možeš da “dišeš”, tako da se ne brineš o tome šta je ispod pojasa dok putuješ.

Manor underwear Destinacija muška Majica

Važno je napomenuti da svi Manor underwear proizvodi su izrađeni u Srbiji od najfinijih materijala koji je mešavina pamuka i elastina.

Pamuk je mekan i omogućava telu da diše, što jedna od najbitnijih karakteristika prilikom letnjih putovanja, dok elastin omogućava da svaki model dugo zadrži početni kvalitet, ne isteže se i ne ogrubi vremenom*.

Ova svojstva potvrđena su testiranjem u akreditovanim laboratorijama.

Materijal od kojeg su napravljeni Manor underwear proizvodi je prijatan na dodir, dobro upija, otporan je na skupljanje i postojanih je boja*. Naši modeli će praktično prigrliti telo, dovoljno čvrsto da istakne konture i dovoljno gipko da ne sputava nijedan pokret.

Manor underwear Destinacija muški donji veš

Manor underwear proizvodi ne zahtevaju pranje na najvišoj temperaturi (90°C)!

Naprotiv, fina tkanina će biti apsolutno čista i duže će zadržati svoja svojstva ako se tretira savremenim sredstvima za pranje na nižim temperaturama (40°C).

Zato nemoj sebi uskratiti uživanje u putovanju do kranjeg odredišta koje je najčešće sunčana plaža, već na vreme obezbedi sve što je porebno da bi imao i kvalitet i udobnost na putovanju po prisupačnoj ceni.

Autor fotografija: Mario Lisovski / Kompromis dizajn

*prilikom održavanja proizvoda navedenog na deklaraciji