Manor underwear Blog

Manor underwear Orange movement kolekcija: Laka za oržavanje, još lakša za peglanje

Manor underwear slip Orange Movement kolekcija

U želji da vratimo vrednost odeći stvorili smo “Orange movement” kolekciju namenjenu muškarcima koji cene kvalitet, izgled i udobnost, a svoje slobono vreme žele da iskoriste za sebe i svoje najbliže.

Prilikom stvaranja kolekcije zanemarili smo trend i fokusirali se na stvaranju modela u koje je uloženo mnogo ljubavi, truda i energije.

Akcenat prilikom stvaranja nove kolekcije stavili smo na uštedi vremena, te je upravo olakšano održavanje i peglanje njena glavna karakteristika.

Manor underwear Blog

Modeli iz “Orange Movement” kolekcije ne zahtevaju pranje na najvišoj temperaturi (90°C)! Naprotiv, fina tkanina će biti apsolutno čista i duže će zadržati svoja svojstva ako se tretira savremenim sredstvima za pranje na nižim temperaturama (40°C).

Manor underwear Domaći brend

Mislili smo i na sve one koji nisu ljubitelji peglanja garderobe.

Naime, modelima iz “Orange Movement” kolekcije nije potrebno peglanje ako ih lagano protresete kada izađu iz veš-mašine i okačite da se osuše. Ukoliko je ipak potrebno dodatno opeglati, preporučujemo peglanje na pari, jer će dodavanje malo vlage pre peglanja učiniti da vlakna budu glađa, a odeća brže i lakše ispeglana.