Manor underwear Blog

Manor underwear bokserice za neometani rad od kuće

Manor underwear bokserice Rad od kuće

Ako si se odlučio ili su te okolnosti primorale na rad od kuće razmotri da to bude na način koji će tebi olakšati svakodnevne aktivnosti ali i sam rad na daljinu uz Manor underwear bokserice.

Svakako jedan od načina je odabir udobnog donjeg veša odnosno bokserica u kojima ćeš zaboraviti neudbnost i  nelagodnost ispod struka prilikom dužeg sedenja za računarom, što će ti dati maksimalnu koncentraciju na radne obaveze.

Manor underwear kolekcija donjeg veša “Work from home” napravljena je većinski od najfinijeg pamuka što je čini izuzetno prijatnom za nošenje naročito prilikom rada od kuće.

Na taj način obezbedićeš sebi poboljšanje zdravih navika ispod pojasa, jer za razliku od poliestera i poliamida, pamuk na dodir daje prijatniji osećaj, doprinosi da koža “diše” prilikom dnevnih i noćnih fizičkih aktivnosti, ima veću moć upijanja (neprocenjivo za muškarce koji se prekomerno znoje), a pritom neuporedivo manje zagađuje okolinu s obzirom na to da se razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku.

Modeli su dizajnirani da prate anatomiju tela i nežno prianjaju uz kožu. Klasičan kroj i dodatak elastina obezbeđuje veću rastegljivot i komfor prilikom nošenja.

Lastiš proizveden u Srbiji sa logotipom Manor-a daje veću rastegljivot i udobnost u predelu pojasa.

Zato su upravo Manor underwear crno zelene bokserice i slip idealni za neometani i prijatni rad od kuće.

Karakteristike Manor underwear bokserice i slipa

Materijal. Visokokvalitetni, mekani i prirodni crni, zeleni i narandžasti pamučni materijal sa elastinom garantuju udobnost i kvalitet proizvoda.

Lastiš. Mekani žakardni crni lastiš sa belim logotipom Manor širine 35mm, proizveden u Srbiji.

Kroj. Modeli sadrže dvoslojni središnji intimni deo i centralne šavove za bolju potporu prilikom celodnevnog nošenja.

Dodaci. Easy Label Remove tehnologija koja omogućava lako odrstanjivanje etikete sa proizvoda što doprinosi većoj udobnosti, bez grebanja prilikom nošenja.

Mi znamo koliko je Vaše vreme dragoceno!

Zašto bi trošio vreme na čekanje u redu, gužve u radnjama i neljubazne prodavce, ako svoj par donjeg veša možeš poručiti iz topline doma, na poslu dok ispijaš prvu jutarnju kafu, u prevozu dok slušaš omiljenu pesmu ili bilo gde… Dostupni smo na čitavoj planeti zahvaljujući brzoj i pouzdanoj isporuci najvećih kuriskih službi Post express i DHL.

Za sve nedoumice, pitanja i informacije stojimo ti na raspolaganju putem društvenih mreža ili telefona na broj  060MANOR00 odnosno 0606266700

Manor underwear bokserice i slip vraćaju vrednost odeći

Umesto da jurimo za novim kolekcijama svake sezone, nastojimo da kreirane modele dovedemo do savršenstva i da ih ponudimo kao proizvod koji će zahvaljujući kvalitetu, udobnosti, dugovečnosti i optimalnoj ceni pružiti maksimalno zadovoljstvo izbranim sa svih aspekata.

Budi podrška

Kako Manor underwear bokserice i slip daju maksimalnu podršku muškarcima ispod struka, tako i mi kao lokalno preduzeće postupamo društveno odgovorno, dosledno poštujući obaveze prema državi i našim radnicima i dajemo podršku celokupnom razvoju društva.

Kupovinom domaćih proizvoda celokupna zajednica ima dobrobit, jer samo na taj način možemo obezbediti nove parkove, nova igrališta, vrtiće, škole…

Uštedite vreme, naručite online i uživajte već sutra u vrhunskom kvalitetu i slobodi pokreta koje zaslužujete!

Zapratite Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađite nove opcije eleganicije i udobnosti.

NOVO

Manor underwear Premium kolekcija novo