Manor underwear Blog

Manor pidžame: Prijatan san uprkos hladnim jesenjim i zimskim noćima

Manor underwear pidžame Naslovna

Poznato je da je udobnost pidžame presudna za kvalitetan san. Tkanine koje se koriste za odeću za spavanje mogu igrati glavnu ulogu u tome koliko dobro spavamo noću.

Tokom hladnih jesenjih i zimskih dana za najbolji san su nam potrebne sa jedne strane lagane tkanine, a s druge tkanine koje će zadržati toplotu.

Svakako već znate da poliesterske tkanine nisu poželjne zbog ometanja cirkulacije vazduha, već se, zbog svojih svojstava, za spavanje preporučuju pamučne tkanine.

Upravo iz tog razloga najbolji izbor jesu Manor underwear pidžame od prirodnih, mekanih i pamučnih materijala.

Pamuk je prirodno, mekano vlakno uzgajano iz biljke pamuka koje se dugo koristi u tekstilnoj industriji i to sa dobrim razlogom. Mekan je, lagan i prozračan, što omogućava protok vazduha do vaše kože. Izuzetno je izdržljiv i pogodan za pranje. Iz svih ovih razloga, mekana pamučna tkanina može biti odličan izbor za odeću za spavanje.

Takođe treba imati na umu da pamuk pruža dobru izolaciju poput pamuka sa elastinom koji koristimo prilikom izrade svakog komada Manor underwear pidžama.

Pored toga, pamuk je tkanina koja upija puno vlage, što znači da je, ukoliko se tokom noći dosta znojite, neophodno češće pranje pamučne posteljine i odeće za spavanje kako bi se izbegao razvoj štetnih mikroorganizama.

Poruči tvoj omiljeni komad iz Manor underwear kolekcije pidžama i prepusti se uživanju i mirnom snu tokom hladnih jesenji i zimskih dana.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.