Manor underwear Blog

Manor kreće iz Požarevca

Kada se udruže mladost, entuzijazam, volja za uspehom i već zavidno iskustvo u tekstilnoj industriji, nastane novi brend koji brzo osvaja tržište.

Nije u pitanju robna marka koja dolazi iz dalekog sveta, nije ni samo “Made in Serbia”, već je domaće, lokalno, naše, iz Požarevca.

Ime “MANOR” sada već prepoznaje veliki broj muškaraca koji polažu na kvalitet, udobnost i komfor kada je donji veš u pitanju, ali i lakoća koju sa sobom nosi kupovina putem interneta.

Rezultati istraživanja agencije “Pioniri” i Smart Plus Research-a pokazuju da među korisnicima interneta u Srbiji više od 70% građana kupuje online robu i plaća usluge. Muškarci su u tome u većini u odnosu na žene koje i dalje preferiraju šetnju i obilaske radnji, više kao izgovor da provedu vreme sa prijateljicama.

Garderoba je ono za šta se, uz knjige i kozmetiku, online kupci najčešće odlučuju. Sada je ponuda bogatija za još jedan brend namenjen muškarcima, a koji donosi kvalitet domaće proizvodnje bez nužno visoke cene kakvu ima konkurencija.

Manor underwear je nova modna linija donjeg veša za muškarce.

Tvorci su se odlučili na pokretanje online shopa, do kog dolazite direktno ili preko najpopularnijih društvenih mreža, upravo da bi bili bliži kupcima, da bi olakšali izbor i naručivanje. I plaćanje takođe. Sve što naručite na www.manor.rs plaćate pouzećem, što je omiljeni način za veliku većinu naših sugrađana.

Naručivanje je vrlo jednostavno, isporuka iz Požarevca do svake tačke u Srbiji, a uskoro i šire, brza je i pouzdana, u kvalitet se uverite na prvi dodir, što vas sve zajedno navodi da se brzo vratite po još koji par ili komad sa potpisom “Manor”.

I ne zaboravite, svi Manor underwear proizvodi dolaze upakovani u ekskluzivnu ambalažu kako bi zadržali svoj kvalitet i sigurno dostavljeni do potrošača.