Manor underwear Blog

Lemon Collection: Atraktivne Manor underwear žute bokserice i slip klasičnog kroja

Manor underwear žute bokserice i slip Naslovna 2

Inspirisani estetikom i mirisom limuna, ove jeseni Manor underwear ti donosi atraktivne žute bokserice i slip, klasičnog kroja i proverenog kvaliteta.

Za nas u Manor underwear-u je ključno da uvek uspostavimo ravnotežu između praktičnog i estetskog, forme i funkcije, a od suštinskog značaja je da se u Manor donjem vešu osećaš maksimalno udobno i estetski elegantno.

Zato, verujemo da mali detalji dizajna čine veliku razliku i daju posebno istaknutu notu tvom izgledu ispod pojasa u svakoj prilici.

Prilikom dizajniranja, imamo na umu dugovečnost proizvoda. Nasuprot masovnoj proizvodnji, Manor underwear donji veš predstavlja naše verovanje u svesnu i savesnu potrošnju i ideju da univerzalna lepota nema rok trajanja.

Upravo iz tog razloga sarađujemo sa istomišljenicima, pojedincima i privrednicima, koji to prepoznaju i koji dele istu strast prema kvalitetu.

Kako bi osigurali da kvalitet Manor underwear proizvoda nikada ne bude ugrožen, sarađujemo sa istaknutim stručnjacima. Od dizajnera, preko krojača i šivača do fotografa i fotomodela.

Nismo u tekstilnoj oblasti da proizvodimo neodgovorno, već da stvaramo garderobu i donji veš sa pažnjom na detalje i dugovečnost.

Žute bokserice i slip od prirodnog materijala

Donji veš i majice iz nove Lemon kolekcije izrađeni su od prirodnog, pamučnog i mekanog materijala koji sadrži 4% elastina kako bi se svaki komad prilagodio tvom obliku tela i omogućio ti maksimalnu slobodu pokreta.

Žute bokserice i slip sadrže crni lastiš sa belim Manor logotipom izrađenim u Srbiji širine 40mm, a posebnu notu tvom izgledu ispod pojasa daju dva crna dekorativna šava sa leve i desne strane.

Modeli donjeg veša sadrže dvoslojni središnji intimni deo i centralne šavove za bolju potporu prilikom celodnevnog nošenja.

Žute bokserice manor underwear donji veš 7

Prilikom izrade majici i donjeg veša koristili smo tzv EasyLabelRemove tehnologiju, koja omogućava lako odstranjivanje etikete sa proizvoda. Upravo iz tog razloga, modeli donjeg veša i majica su veoma prijatani i udobani prilikom svakodnevnog nošenja, bez osećaja grebanja.

Žuti slip manor underwear donji veš 5
Žute bokserice manor underwear donji veš 4
Žute bokserice manor underwear donji veš 5

Odaberi Manor underwear Lemon collection i osećaj se prijatnije i udobnije ispod pojasa i u najintimnijim trenucima.

Manor underwear Bokserice
Žute bokserice manor underwear donji veš 6

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.