Manor underwear Blog

Elegantan donji veš atraktivnih boja: Nova “Be Brave” Manor underwear kolekcija

Donji veš atraktivnih boja Manor underwear Srbija

Ovog leta Manor underwear ti donosi elegantan donji veš atraktivnih boja klasičnog kroja i proverenog kvaliteta u okviru nove “Be brave to wear color” kolekcije.

Prilikom izrade nove kolekcije uvek se zapitamo: Ko je propisao pravilo da muški donji veš mora biti crn, plav ili neutralnih boja?

Upravo iz tog razloga samo odlučili da tokom sunčanih dana dodamo malo boje ispod pojasa.

Odaberi žuti, ciklama ili ljubičasti slip ili bokserice u kombinaciji sa elegantnim detaljima u crnoj, beloj i pink boji.

Svi modeli su izrađeni od pamuka što ih čini mekanim, udobnim, prijatnim i nežnim prema tvojoj koži u intimnoj regiji. Sa malim dodatkom elastina doprineće većoj udobnosti i prilagodljivosti obliku tela.

Ljubičaste bokserice Manor underwear Nova kolekcija

Donji veš atraktivnih boja iz nove kolekcije sadrži lastiš sa Manor logotipom izrađenim u Srbiji širine 40mm ili 50mm. Posebnu notu tvom izgledu ispod pojasa daju dekorativni šavovi na svakom novom modelu.

Modeli donjeg veša sadrže dvoslojni središnji intimni deo i centralne šavove za bolju potporu prilikom celodnevnog nošenja.

Prilikom izrade koristili smo tzv EasyLabelRemove tehnologiju, koja omogućava lako odstranjivanje etikete sa proizvoda. Upravo iz tog razloga, modeli donjeg veša i majica su veoma prijatani i udobani prilikom svakodnevnog nošenja, bez osećaja grebanja.

Ciklama muški slip Nova kolekcija

Manor underwear misija i vizija

Za nas u Manor underwear-u je ključno da uvek uspostavimo ravnotežu između praktičnog i estetskog, forme i funkcije, a od suštinskog značaja je da se u Manor donjem vešu osećaš maksimalno udobno i estetski elegantno.

Zato, verujemo da mali detalji dizajna čine veliku razliku i daju posebno istaknutu notu tvom izgledu ispod pojasa u svakoj prilici.

Prilikom dizajniranja, imamo na umu dugovečnost proizvoda. Nasuprot masovnoj proizvodnji, Manor underwear donji veš predstavlja naše verovanje u svesnu i savesnu potrošnju i ideju da univerzalna lepota nema rok trajanja.

Upravo iz tog razloga sarađujemo sa istomišljenicima, pojedincima i privrednicima, koji to prepoznaju i koji dele istu strast prema kvalitetu.

Kako bi osigurali da kvalitet Manor underwear proizvoda nikada ne bude ugrožen, sarađujemo sa istaknutim stručnjacima. Od dizajnera, preko krojača i šivača do fotografa i fotomodela.

Odaberi Manor underwear i novu “Be Brave” kolekciju i osećaj se prijatnije i udobnije ispod pojasa i u najintimnijim trenucima.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.