Manor underwear Društvena odgovornost

Manor underwear je zasnovan na principima društveno odgovorne kompanije koja podstiče razvoj obrazovanja kroz podršku i dugoročnu saradnju sa ustanovama i pojednicima iz oblasti tekstilne industrije.

Držimo se principa i standarda uz uvođenje novih tehnologija u proizvodnji  donjeg veša i nabavku savremene opreme i mašina u cilju kontinuiranog povećanja produktivnosti i kvaliteta proizvoda. Takođe, pratimo modne trendove i prilagođavamo se potrebama i zahtevima kupaca.

Kao kompanija koja se bavi proizvodnjom garderobe, biramo samo najbolje sirovine domaće i evropske proizvodnje i primenjujemo strogu kontrolu kroz sam proces proizvodnje donjeg veša i marketinga.

Potpuno smo svesni naše obaveze prema potrošačima, te nudimo bezbedne proizvode koji su u skladu sa potrebama savremenog potrošača, uz neprestani rad na poboljšanju kvaliteta proizvoda kako u smislu dizajna tako i u smislu udobnosti i trajnosti donjeg veša sa ciljem da Manor proizvodi budu visokokvalitetni u odnosu na ponudu u našoj zemlji.

Posebnu pažnju posvećujemo zaštiti prava potrošača i razvoju održivih proizvoda i usluga kroz transparentan i etičan sistem koji obuhvata: adekvatno etiketiranje, pakovanje i informisanje potrošača o proizvodima, sigurnost i neškodljivost proizvoda, edukaciju potrošača, funkcionalni žalbeni mehanizmi, etičko oglašavanje, zaštitu podataka itd.

Postupamo zakonito, dosledno poštujući obaveze prema državi, našim radnicima, društvu, snabdevačima i prema svim zainteresovanim stranama u celini. Brinemo o našim radnicima i o okruženju ali smo takođe posvećeni društvenom i ekonomskom razvoju regiona u kome poslujemo.

Manor underwear nastoji da sarađuje sa firmama koje imaju iste standarde poslovne etike kao što su jednake mogućnosti za zapošljavanje, poštovanje prema radnicima, bezbedno, nediskriminišuće radno okruženje, usklađenost sa zakonom, isključenje dečjeg rada, brigu za društvo i zaštitu životne okoline.

Transparentan trošak izrade Manor underwear proizvoda: