Manor underwear Blog

Da li si spreman za sportski casual stil?

Sportski casual stil Manor underwear 1

Savremeni ubrzani način života zahteva udobnu i praktičnu odeću.

Naravno, odustajanje od dobrog izgleda jednostavno nije opcija, pa kako onda napraviti kombinaciju koja bi omogućila spoj trendi, ali i praktičnih odevnih komada?

Odgovor je sportski casual stil

Uklapanjem sportske garderobe u svakodnevni izgled, brišeš granice između odeće koju bi nosio u teretani i odeće koju bi nosio na popodnevnom izlasku.

Bez obzira da li ideš u teretanu ili izlaziš na ulicu, ovaj autfit se uklapa u sve tvoje aktivnosti.

Sportski casual stil Manor underwear 2

Više ne moraš nositi sa sobom rezervnu garderobu ili trpeti neudobnu odeću tokom celog dana, te nije ni čudo što ovaj stil doživljava sve veću ekspanziju.

Ovaj trend je definisan kao „svakodnevna odeća dizajnirana da se nosi kako za vežbanje tako i za opštu upotrebu“. Iako je ova definicija tehnički ispravna, takođe pomalo zvuči dosadno.

Prava lepota ovog trenda je u tome što je istovremeno praktičan i potpuno moderan, a istovremeno odražava promenu životnog stila u pogledu povećane svesti o važnosti zdravlja, uprkos prebukiranom rasporedu svakodnevnih obaveza.

Plave muške bermude 8

Formiraj sportski casual stil spajanjem funkcionalnog sa modernim, kako u pogledu sportskih komada odeće koje kupuješ, tako i načina na koji ih integrišeš u svoju redovnu garderobu.

Spajanjem modnih komada kao što su farmerke ili kožna jakna sa komadima sportske odeće kao što su patike, trenerke ili sportska majica, stvorićeš dobro uravnotežen izgled.

Plava muška majica sa prugama 1

Isto tako, obrati pažnju na komade koji su udobni i inspirisani sportom, a istovremeno elegantni i šik i na taj način investiraj samo u najkvalitetnije odevne komade poput onih koje možeš pronaći u Manor online shopu.

Oblačenje sportske odeće van sportskih aktivnosti podrazumeva poznavanje prilike kada je prikladna za nošenje, a kada ne.

Iako sportski casual nije stil koji želiš da nosiš na razgovoru za posao ili na venčanju, savršen je za odlazak na ručak ili piće.

Plave muške bermude sa prugama 6

Po pravilu, što je formalnija prilika ili lokacija, to bi tvoja odeća trebalo biti sa više modnih komada, a ležernije prilike ti dozvoljavaju više sportskih detalja.

Kako bi kompletirao ovaj izgled, dodaj dašak svog ličnog stila. Par avijatičarskih sunčanih naočara, kačket ili moderan ruksak mogu se savršeno uklopiti u ovaj stil koji pored ulica metropola dobija i sve veći prostor na modnim pistama.

Manor underwear Summer in the city kolekcija plava majica

Pronađi tvoj sportski casual stil u Manor underwear online shopu i budi spreman za predstojeće sunčane dane.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.

TVOJ MANOR STIL