Manor underwear Blog

Crvene bokserice i slip : Pokaži ljubav na pravi način tokom praznika

Crvene bokserice i slip Manor underwear

Ljubav prema dragim osobama koju pokazujemo tokom praznika, bila je glavna inspiracija za crvene bokserice i slip iz nove Manor underwear “In Love With” kolekcije, koja donosi modele od isključivo prirodnih, pamučnih i mekanih materijala.

Poput akrostiha, svaki detalj od konca i etiketa do finog i mekanog prirodnog materijala, predstavlja različitu fazu ljubavi. Od prve svetlosti i naklonosti do strasne opsesije, konačnog zaveta i zajedničke večnosti.

Sa svakom fazom, osećanja ljubavi postaju jača i značajnija, baš kao i pri svakom nošenju Manor underwear modela.

Otkrij sve veličanstvene mogućnosti ljubavi u novoj Manor underwear “In Love With” kolekciji donjeg veša

Crveni muški slip

Modeli iz nove kolekcije obezbeđuje nesmetane pokrete, a pamučni materijal i mali dodatak elastina koji smo uneli radi veće udobnosti donjeg veša daju ti prilikom nošenja savršeni osećaj opuštenosti i udobnosti ispod struka.

Više ne moraš da brineš o grebanju, žuljanju i neugodnosti i svoju koncentraciju možeš da usmeriš na aktivnosti koje su tebi bitne.

Tokom stvaranja nove kolekcije posebnu pažnju smo posvetili dizajnu samih modela iz “In Love With” kolekcije. Sa jedne strane smo želeli da modeli odišu jednostavnošću, a sa druge da ti daju dovoljnu dozu elegancije i samopouzdanja u najintimnijim trenucima. Upravo iz tog razloga modeli su jednobojni, sofisticirani i praktični za nošenje.

Priroda i zdravlje su nam uvek na prvom mestu, zato koristimo isključivo najfinije pamučne materijale prirodnog porekla.

Pamuk, koji je glavni predstavnik prirodnih materijala, drastično manje šteti životnoj okolini za razliku od poliestera i drugih veštačkih materijala. S obzirom na to da se pamuk razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku na taj način doprinosimo zaštiti životne okoline i očuvanju planete.

Zdrave navike ispod struka i nenadmašenu udobnost želimo da podelimo upravo sa tobom i tebi dragim osobama.

Zato su Manor underwear crvene bokserice i slip najbolji poklon tokom praznika koji možeš sebi i tebi dragim osobama darivati.

Crvene muške bokserice 1

Manor underwear crvene bokserice
SHOP NOW

Crveni muški slip 1

Manor underwear crveni slip
SHOP NOW

Želiš da obraduješ sebe ili dragu osobu, za rođendan ili neki drugi poseban datum?
Odaberi proizvode upakovane u ekskluzivni Manor underwear #GiftBox.

Manor underwear Eksluzivno pakovanje

Ekskluzivno Manor underwear pakovanje
SHOP NOW

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.

TVOJ MANOR STIL