Manor underwear Blog

Crno narandžasti donji veš: Nova “Orange is new Black” kolekcija

Crno narandžasti donji veš Manor underwear Srbija Naslovna

Ove sezone Manor underwear ti predstavlja crno narandžasti donji veš privlačnih detalja u okviru nove “Orange is new Black” kolekcije koja je dostupna online.

Zašto “Orange is new Black”?

Termin “new black” je svojevrsni idiom u svetu mode.

Kada kažemo za nešto ili neku boju da je “new black” znači da je to moderno i popularno, jer upravo crna boja je uvek u modi i može se kombinovati uz sve boje.

Inspirisani letnjim, tropskim danima odabrali smo upravo narandžastu (orange) boju za “new black” ove sezone u Manor underwear-u.

Narandžasta boja kombinuje energiju crvene i sreću žute boje. Simbolizuje sreću, kreativnost, odlučnost, privlačnost i uspeh.

Crno narandžasti donji veš karakteristike

Crno narandžasti slip Manor underwear Naslovna

Prilikom izrade nove “Orange is new Black” trudili smo se da izradimo modele koji će simbolizovati sve ono što simolizuje narandžasta boja.

Modeli su izrađeni od pamuka što ih čini mekanim, udobnim, prijatnim i nežnim prema tvojoj koži u intimnoj regiji. Sa malim dodatkom elastina doprineće većoj udobnosti i prilagodljivosti obliku tela.

Donji veš iz nove kolekcije sadrži privlačne i nenametljive narandžaste detalje prekrivene mrežastim materijalom koji će dati posebnu notu tvom izgledu ispod pojasa i upotpuniti tvoj “underwear look”.

Crno narandžasti donji veš sadrži dvoslojni središnji intimni deo, centralne šavove za bolju potporu prilikom celodnevnog nošenja i naravno lastiš sa Manor logotipom izrađenim u Srbiji širine 40mm.

Manor underwear misija i vizija

Narandžasti slip Manor underwear Srbija

Za nas u Manor underwear-u je ključno da uvek uspostavimo ravnotežu između praktičnog i estetskog, forme i funkcije, a od suštinskog značaja je da se u Manor donjem vešu osećaš maksimalno udobno i estetski elegantno.

Zato, verujemo da mali detalji dizajna čine veliku razliku i daju posebno istaknutu notu tvom izgledu ispod pojasa u svakoj prilici.

Prilikom dizajniranja, imamo na umu dugovečnost proizvoda. Nasuprot masovnoj proizvodnji, Manor underwear donji veš predstavlja naše verovanje u svesnu i savesnu potrošnju i ideju da univerzalna lepota nema rok trajanja.

Upravo iz tog razloga sarađujemo sa istomišljenicima, pojedincima i privrednicima, koji to prepoznaju i koji dele istu strast prema kvalitetu.

Kako bi osigurali da kvalitet Manor underwear proizvoda nikada ne bude ugrožen, sarađujemo sa istaknutim stručnjacima. Od dizajnera, preko krojača i šivača do fotografa i fotomodela.

Odaberi Manor underwear i novu “Orange is new Black” kolekciju osećaj se privlačno, zadovoljno, moderno, prijatno i udobno ispod pojasa i u najintimnijim trenucima.

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.