Manor underwear Blog

Crni donji veš – Nova Black Legacy kolekcija

Manor underwear crne bokserice Black lagacy Naslovna

Crni donji veš iz nove Manor underwear Black Legacy kolekcije je inspirisan prethodnim i budućim nasleđem i iskustvom. Kolekcija donosi modele bokserica i slipa od isključivo prirodnih materijala, koji obezbeđuju nenadmašenu udobnost donjeg veša.

Od prethodnih generacija nasledili smo znanje i veštine koje svakodnevno primenjujemo u životu i radu.

U duhu stava da je najbitnije biti zdrav i živeti punim plućima, Black legacy kolekcija donosi ti upravo modele donjeg veša od isključivo prirodnih, pamučnih i mekanih materijala koji obezbeđuju nesmetane pokrete čak i prilikom fizičke aktivnosti, koja će doprineti poboljšanju tvojih zdravih navika.

Prirodni pamučni materijal i mali dodatak elastina koji smo uneli radi veće udobnosti donjeg veša daju ti prilikom nošenja savršeni osećaj opuštenosti i udobnosti ispod struka.

Manor underwear muški crni slip Nastajanje proizvoda

Zahvaljujući novim ali i starim/standardnim tehologijama koje koristimo prilikom izrade proizvoda, više nećeš morati da brineš o grebanju, žuljanju i neugodnosti ispod struka i svu svoju koncentraciju moći ćeš da usmeriš na aktivnosti koje su tebi bitne.

Posebnu pažnju smo posvetili dizajnu samih modela iz Black legacy kolekcije. Sa jedne strane smo želeli da modeli odišu jednostavnošću, a sa druge da ti daju dovoljnu dozu elegancije u najintimnijim trenucima. Zato u kolekciji dominira crna, sa primesama crvene i bele na žakarnom mekanom lastišu domaće proizvodnje.

Manor underwear crnji donji veš Black legacy desktop

Priroda i zdravlje su nam uvek na prvom mestu, upravo iz tog razloga koristimo isključivo najfinije pamučne materijale prirodnog porekla.

Pamuk, koji je glavni predstavnik prirodnih materijala, drastično manje šteti životnoj okolini za razliku od poliestera, poliamida i drugih veštačkih materijala. S obzirom na to da se pamuk razgrađuje u znazno kraćem vremenskom roku na taj način doprinosimo zaštiti životne okoline i očuvanju planete.

Zdrave navike ispod struka i nenadmašenu udobnost želimo da podelimo upravo sa tobom i generacijama koje dolaze, te obezbedimo da živite punim plućima.

Zato ove jeseni odaberi crni donji veš iz nove Black legacy kolekcije, prepusti se samo aktivnostima koje su tebi važne i učestvuj u stvaranju nasleđa i legende kojima se možemo ponositi.

TVOJ MANOR STIL

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.