Manor underwear Blog

Crne bokserice i slip – Nova kolekcija: Manor Black is the new black!

Crne bokserice Manor underwear Naslovna

Inspirisani potrebama savremenog muškarca kome je eleganicija, udobnost i dinamičnost svakodnevnica, a sloboda pokreta neizostavna osobina svakog komada garderobe, kreirali smo crne bokserice i slip koji će upotpuniti novu Manor underwear kolekciju “Manor Black is the new black!”.

Manor underwear brend se zasniva na kvalitetu i modernom dizajnu. Prirodni materijali i prepoznatljivi Manor krojevi pružaju ti udobnost i eleganciju koju zaslužuješ, dok dominatna crna boja čini ovu kolekciju muževnom.

Manor underwear nove bokserice

Nove crne bokserice i slip karakteristike

Modeli iz nove Manor Black kolekcije su u većinskom procentu napravljeni od pamuka (prirodnog tekstilnog materijala) sa malim dodatkom elastina radi veće udobnosti i sadrže mekani rastegljivi žakardni lastiš, proizveden u Srbiji, koji se prilagođava tvom struku i prati svaki tvoj korak.

Upravo iz tog razloga, svi Manor modeli daju ti prilikom nošenja savršeni osećaj opuštenosti i udobnosti ispod struka.

Zaštitni logo Manor kvaliteta na modelima donjeg veša ovoga puta se nalazi na spoljnom delu lastiša. Ukoliko imaš osetljivi deo u predelu struka, više ne moraš da brineš o grebanju, žuljanju i neugodnosti.

Crne bokserice Manor underwear meni2

Manor Black modeli su jednobojni, sofisticirani i praktični za nošenje. Odišu jednostavnošću i daju ti dovoljnu dozu elegancije i samopouzdanja u najintimnijim trenucima.

Choose your NEW black underwear

Crne muške bokserice Manor underwear 1Crni muški slip Manor underwear 1

SHOP NOW

Priroda i zdravlje su nam uvek na prvom mestu, zato koristimo isključivo najfinije pamučne materijale prirodnog porekla.

Za razliku od veštačkih materijala, poput poliestera i poliamida, pamuk na dodir daje prijatniji osećaj, doprinosi da koža “diše” prilikom dnevnih i noćnih fizičkih aktivnosti, ima veću moć upijanja (neprocenjivo za muškarce koji se prekomerno znoje), a pritom neuporedivo manje zagađuje okolinu s obzirom na to da se razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku.

Doživi potpuno novi osećaj udobnosti donjeg veša od prorodnih materijala domaće proizvodnje, koji karakteriše vrhunski process izrade i doprinosi poboljšanju kvaliteta zdravlja i navika ispod struka.

Odaberi Manor underwear donji veš od prirodnih i pamučnih materijala i uživaj u maksimalnoj udobnosti koju zaslužuješ!

Manor Black Logo
Crne muške bokserice Manor underwear 8

Zaprati Manor underwear na društvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti uz popuste kreirane samo za tebe!