Manor underwear Blog

Back to nature kolekcija – bele bokserice i slip od mekanih prirodnih i pamučnih materijala

Bele bokserice i slip Black to nature Manor underwear

Bele bokserice i slip od mekanih i prirodnih materijala i nova Manor underwear Back to nature kolekcija su dostupni u online prodavnici.

Gde god da se nalaziš, ponesi prirodu na sebi

Planeta zemlja je naš dom i potrebno je da održavamo i čuvamo.

Zato, odgovorni  prema prirodi, koristeći isključivo najfiniji pamuk prirodnog porekla stvorili smo Back to nature kolekciju muškog donjeg veša.

Pamuk, kao prirodni materijal, drastično manje šteti životnoj okolini za razliku od poliestera, poliamida i drugih veštačkih materijala.

S obzirom na to da se pamuk razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku na taj način doprinosimo zaštiti životne okoline i očuvanju planete Zemlje.

Beli muški slip Nastajanje proizvoda Manor underwear

Back to nature kolekcija – bele bokserice i slip od mekanih i prirodnih materijala

Prilikom izrade kolekcije koristili smo materijale koji su u većinskom procentu pamuk (96%) sa dodatkom elastina radi veće udobnosti ispod pojasa prilikom svakodnevnih aktivnosti.

Modeli donjeg veša sadrže detalje i lastiš domaće proizvodnje širine 35mm sa logotipom Manora koji će učiniti vaš izgled još privlačnijim i udobnijmi za nošenje.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji izrade, pamučnom materijalu i žakadnom lastišu Manor underwear modeli su dugovečniji*, na dodir daju prijatniji osećaj, doprinose da koža „diše“ i imaju veću moć upijanja.

Ove sezone odaberi prirodne materijale i udobnost koju zaslužuješ ispod pojasa u Manor underwear modelima koji će doprineti da se osećaš prijatnije i udobnije u svakoj situaciji tokom dana, ali i noći.

za-LookBook2
Beli slip Nova kolekcija Back to Nature
Za-Lookbook

* – prilikom održavanja navedenom na deklaraciji proizvoda

Zaprati Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook
i pronađi nove opcije eleganicije i udobnosti.