Manor underwear Akcije

Majica na poklon za kupovinu preko 7000 RSD u Manor online prodavnici

Manor-underwear-majica-na-poklon

Pravo je vreme da obraduješ sebe, jer te očekuje poklon uz svaku kupovinu u Manor underwear online prodavnici, a za porudžbine preko 7000 dinara i majica na poklon. Akcija traje do 5. aprila 2021.

POKLON UZ SVAKU KUPOVINU

Manor underwear Giftcard

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici očekuje te Manor poklon kartica sa -20% popusta za sledeću kupovinu u online prodavnici bez obzira na broj artikala i iznos porudžbine.

Manor Gift card možeš iskoristiti do kraja 2021. godine.

POKLON UZ KUPOVINU PREKO 1000 DINARA

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici preko 1000 dinara očekuje te Manor poklon kartica sa -20% popusta za sledeću kupovinu u online prodavnici i platnena torba. Torba je izrađena od pamučnog materijala sa logotipom “Podržimo lokalno” koju ti poklanjaju Exit i Visa.

Zaštiti životnu sredinu. Koristi platnene torbe umesto plastičnih kesa.

Poklon uz kupovinu - Manor underwear Exit Visa torba

POKLON UZ KUPOVINU PREKO 2500 DINARA

Manor underwear crna maska 03

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici preko 2500 dinara očekuje te Manor poklon kartica sa -20% popusta za sledeću kupovinu u online prodavnici i platnena torba “Podržimo lokalno”. A kao poklon očekujete i Manor maska za lice.

POKLON UZ KUPOVINU PREKO 3500 DINARA

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici preko 3500 dinara očekuje te poklon kartica sa -20%popusta za sledeću kupovinu i platnena torba. Zatim očekujete i Manor maska za lice kao i BESPLATNA DOSTAVA u Srbiji na tvoju kućnu ili poslovnu adresu.

POKLON UZ KUPOVINU PREKO 7000 DINARA

Manor-underwear-majica-na-poklon

Kupovinom proizvoda u Manor online prodavnici preko 7000 dinara očekuje te Manor poklon kartica sa -20% popusta za sledeću kupovinu u online prodavnici. Zatim, platnena torba “Podržimo lokalno”, Manor maska za lice i BESPLATNA DOSTAVA u Srbiji na tvoju kućnu ili poslovnu adresu. Takođe očekujete i majica na poklon.

AKCIJE U MANOR UNDERWEAR SHOP-U

NOVO

Manor underwear Premium kolekcija novo